Visa ett inlägg
Gammal 2023-03-05, 12:04   #7
Efterhandaren
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 717
Sharp$: 12887
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
En följdfråga: Hur och var gör du dina noteringar när du läser på utan startlistor på papper?
Tjena Olle.
I mitt fall är det så här. Jag spelar betydligt mindre nuförtiden än för 20-30 år sedan. Jag var en föregångare till dagens andelssystem med jobbarkompisar, vänner och grannar som deltagare. Men det var jobbigt att jaga in pengar till insatsen med den tidens kontant baserade upplägg. Och det hävdades ofta att visst är jag med på spelet men
betalar sedan. Inte kul att kräva in pengar i efterhand på förlust bongar.
Men travintresset är stort och på gamla dar har jag tid att sitta och spekulera och försöka hitta egna ideér samt skriva meningslösa inlägg på Sharps utan större påläsning. He,he.
Förr i tiden när travprogrammen gick att få tag på i god tid innan tävlingar fanns det alltid ett Åby program tillhands på min kammare och även till lördagarnas V65/V75 omgång som oftast fanns tillgängliga i tobaks affärer och senare spelbutiker. Därefter fanns ju även förenklade gratisprogrammen att tillgå. Perfekt för anteckningar. Numera skriver jag ut startlistorna om jag tänker spela ett seriöst större system men oftast söker jag bara digitalt och markerar i spellistan samt även med papper och penna.
Försöker att undvika spel och tipssidor som det gått inflation i. Men vissa stall och tränar intervjuer tar jag på allvar. Typ Peter Untersteiner, Thomas Uhrberg och Conrad Lugauer.
Som sagt spelar ganska sporadiskt nuförtiden. Kastar ibland in meningslösa pensionärs anpassade småsystem som är en guldgruva för ATG och övriga spelare.
Storsystem kräver som du så riktigt påpekar mycket jobb och påläsning samt info om hästarna. Annars är det stor risk för att kasta pengar i sjön.

Ha det gött Olle för det har jag / Teneriffa Efterhandaren.

Senast redigerad av Efterhandaren den 2023-03-05 klockan 17:54. Anledning: Komplettering.
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat