Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-26, 16:09   #293
PumaDessan91
 
PumaDessan91s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Gnällbältet
Inlägg: 190
Sharp$: 0
Standard

iCash;8016]LOL!
Det visste vi väl redan att du tyckte, det viktiga = bra information är ju en bristvara.
Här onanerar vi inte till inbördes beundran, det väsentliga är läran om korrekt metod att gå + och att ha det på kontot varje månad!



FYI, Det är uppe inom en vecka och om du har följt med i snacket så har vi endast öppnat här p.g.a våra vänner, men vi har över 1000 medlemmar på 2veckor enbart via mun till mun.

Kanske ska vi oxå börja snacka lite om jude-hat och kristall nätter så får vi lite pr oxå, dock så ligger det inte i vårat intresse att synas, däremot att finnas.




Nä det är väl klart, man man biter inte handen som föder en. Men vad säger samvetet?



Företag? Säg mig, vad får du i veckopeng av farbror holms?



Så snackar en looser, "Hade jag bara bettat mer, hade jag bara gjort så" Du dubblade inte upp din kassa, färdig med det!



Du har redan gjort din punkt klar att du är bloggare på r&k med din smyg reklam som strider mot sharps regler.

Infinner sig detta en gång till så kan du hålla dig på din sida, Kapish?



Jag måste säga att jag tycker det är fruktansvärt hur barnsligt en vuxen människa kan hålla på som du gör. Och att du även för bara några månader skrev POSITIVT om RoK på flashback, tills du nu skapat en egen sida och försöker manövrera ut den genom att hävda att ni tjänar mer pengar osv.

Du verkar vara så otroligt arg över att eran mest välbesökta dagbok flera gånger om har bytt sida och nu fyller ett rent hat mot mig verkar de som.

Vad gäller om att jag hade dubblat upp om jag inte hade lirat ishockey också, de va ju ENBART vad gällde DENNA dagbok, jag postar långt ifrån alla mina spel jag gör här i denna dagboken, de trodde jag folk förstod...

Smygreklam om att jag bloggar på RoK vet jag inte, bara skrivit att jag har gjort det, och att jag ENDAST kommer lämna mina rekar där.

Jag tycker att det är riktigt illa utav en av de som gjort sidan avreagerar sig här, och verkar tro att "jag är störst bäst och vackrast" och tjejer kan inte spela-attityden gör mig så jävla förbannad.

Så nu lämnar jag det här sjunkande skeppet. Jag tycker denna sida var ett mycket enkelt sätt att kunna prata med varandra om olika spel, och få bra respons, men om ni inte vill ha kvar mig här, så FINE!
__________________
Spel: 16
Vinster: 9
Förluster: 7
Push: 0
Levande: 13
+/- : 1499:-
PumaDessan91 är inte uppkopplad   Ge poäng