Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-18, 21:17   #50
James-j
 
James-js avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 238
Sharp$: 339

Only MMA
Stats: 26 - 46 - 0
ROI: 102.74%
Vinstprocent: 36.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Moffegrev Visa inlägg
Funderar på att slänga in ett bet på Hughes faktiskt. Oddset på bet365 ligger på 2,5, vilket ligger på gränsen till spelvärt.

Ser man en 60/40 till Penn så ska oddset ligga på just 2,5, frågan är ju dock om det här är en 60/40match?

Det som får mig att tala för Hughes är uteslutande BJ Penn's mindset. Han visade ju mot Edgar att han knappast ville vinna. Helt felaktig träning och totalt värdelös gameplan, dessutom såg han jävligt mycket långsammare ut än vanligt. Plus att han går upp en viktklass, och vi vet alla att en av hans största nackdelar är hans fysik (egentligen konditionen), dock kan ingen ta ifrån honom att hans teknik är världsklass , och att han egentligen är en av världens bästa (om inte den bästa) lightweights.

Som jag ser matchen; Ser vi en motiverad BJ Penn som är väl förberedd så kan matchen bara gå åt ett håll. BJ kommer dominera Hughes. Ser vi å andra sidan en nonchalant Penn som inte brytt sig avsevärt så lär det bli svårare.

På ren instinkt känns det som om Hughes är hungrigare och psykiskt starkare än BJ som redan nu gett bortförklaringar till varför han skulle kunna förlora.

Rent EV+ vettefan om det här är ett vettigt bet, men jag kör lite på känsla och testar några units.
Jag håller med ser det också 60/40 frågan är som du ställer vilken BJ Penn får vi se, den lata omotiverade BJ eller den hungriga. Som jag ser så kommer bj vilja hålla matchen stående och då ligger bollen hos hughes. Ska Hughes då simma bland hajarna och testa sin boxning eller ska han använda sin boxning som decoy för nedtagning eller clinch.

Ett lite frågetecken angående BJ's kondition i matcherna mot Edgar även om det var 5 ronder så tycker jag att BJ såg trött ut i de senare ronderna. Vilket kan bli ett test ju längre matchen går mot Hughes då Hughes är grymt stark och kommer säkert grisa till ordenligt om han får ner BJ.
James-j är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat