Visa ett inlägg
Gammal 2023-04-17, 17:57   #6
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2400
Standard

Det nya handlar om att kunna blanda filspel med vanliga kuponger ( och Harry ). Så långt var det inget fel på det "tänket".

Men de har lyckats tappa bort en mycket vital del!

Det finns inte längre möjlighet att sätta upp frivillig systembegränsning.

Tidigare var Lagkaptenen tvungen att ange om det skulle vara filspel eller inte. Och då även med frivillig systembegränsning.

Nu kan en spelläggare "få feeling" och dra till med ett fil-spel på t ex 4800 delsystem. Då är alla deltagares kvarvarande utrymme = 200 system.

Det är varje kunds egna ansvar att man inte överstiger 5000 system. Men med den här förändringen så finns det inget sätt att ha koll på det själv om man är med i fler än ett lag.




Det är t o m så illa att det räcker att vara med i ett lag som "maxar" och drar på med 5000 delssystem....så får man inte ens lämna in en 50krs-Harry vid sidan av.

Jag har sett tendenser åt det här håller tidigare när teamet som programmerar Tillsammans-sidan helt enkelt inte har koll på vad de håller på med ( och ja...det är ett helt separat team som inte gör något annat på t ex www.atg.se ).


Helt snurrigt är det i alla fall. Jag har skickat iväg email med URGENT till deras chef för Digital Channels. Får se om han svarar på det snabbt imorrn.

Edit: Fick svar från ATGs Head of Digital Channels så sent som 22:50! Eftersom det är så få som använder Frivilliga begränsningen så tänker de att de tar bort den och istället kontaktar de kunder som notoriskt bryter mot regeln om max 5000 system.

Jag vågar knappt tro på det. Men det här verkar som att det ändå till slut finns en chans att det här med max 5000 system tas bort eller i alla fall lättas upp.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
GGS (+100)

Senast redigerad av Strappa71 den 2023-04-18 klockan 00:30.
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat