Visa ett inlägg
Gammal 2023-06-01, 09:59   #1
shasha
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

nyanställd som medvetet saboterar för TRmedia?


Det måste vara några fler här som har problem med trmedia? Jag söker och läser på någon som är riktig förbannad-jag är inte ensam:

” En riktigt bluff företag!
Akta er för prenumerationer etc därifrån.
Du kan t.ex. teckna hur många "digitala prenumerationer" på samma konto som helst utan kontroll att du redan prenumererar. Man skickar "supererbjudanden" till kunder som redan prenumererar som exempel typ 1 krona för 30 dagar....och sen sitter man till slut med TVÅ fullprisprenumeration om man av misstag nappat på 1-kronas erbjudandet.
Årsprenumerationer kan ändras under året och man "ska kompenseras" året efter vilket inte alls sker.”
https://www.reco.se/tr-media-bromma

Jag har haft problem sedan jag skaffade prenumeration i höstas. Har haft prenumeration förr, förr många år sedan, och då var det aldrig några problem, ALDRIG någonsin.

Det finns en på support som hjälper, men dagen efter har rättelserna backats tillbaka. Upplever att trmedia de anställt en sjuk jävel som jobbar inifrån på att förstöra företagets rykte, för någon annan förklaring hittr jag inte.

Haft problem att logga in på prenumerationer, man har ändrat min prenumeration till det dyraste, man har lagt in prenumerationer jag inte beställt osv.
Allra senast: köpte Jokersystemet för en krona i förra veckan. Av misstag raderades det konto för mig och min prenumeration, som jag betalat för, var plötslig borta.
Man bad mig köpa om prenumerationen skulle jag få tillbaka mellanskillnaden, jag vägrade. Fick kontot återupplivad med min prenumeration aktiverad.

Hade skaffat ett exklusiv mailadress för prenumerationer från trmedia. Den bortraderade trmediakonto återupplivades igår-bad dem ta bort mitt nyskapade trkontokonto så jag bara skulle ha ett kvar, den jag hade haft jokersystemnet i.
Allt fungerade bra tills tidig imorse. Plötslig var det konto borta och den som hade raderats igår hade återupplivats med för mig okänd lösenord.Den återupplivades utan att jag fick besked om det.
Lade in nytt lösenord på den.
Någon timma senare hade någon ändrat det lösenordet så jag inte länge kom in på kontot-fick återigen ändra lösenordet för att komma in i den.

Jag har ALDRIG haft problem med trmedia tidigare förrän i höstas. Och uppenbarligen är jag inte ensam. Det känns som om de har anställt någon som gett sig själv uppdraget att förstöra trmedias rykte.
Det här är inte rimlig- alla kan så klart göra misstag ibland, det är inget konstig med det. Men detta verkar vara systematisk.

Alla mina inköp hos TRMedia dyker upp som "TR media" bland transaktioner men min senaste inköp, idag, dyker upp som TR media Sundbyberg SE.
Nej, det är något riktig skum som pågår hos TRmedia och de behöver ta in extern konsult att utreda vad det är som pågår.

Tog inte lång stund så kunde jag återigen inte logga in i Travfakta med kontott, någon hade ÅTERIGEN ändrat på lösenordet för mig så jag inte kom in på kontot. HELT sjuk det som pågår!

Trmedia måste ta itu med detta genast, någon som har kontaktuppgifterna till VD:n?

Senast redigerad av shasha den 2023-06-01 klockan 10:26.
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat