Visa ett inlägg
Gammal 2023-06-01, 12:32   #3
shasha
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av incitatus Visa inlägg
egentligen inga problem med TR köper trafakta, ronden ibland

Men tror de köper in administrativa tjänsterna externt, dvs det är ofta någon ny som dessutom kanske sköter många olika prenumerationer, inte bara alla TR alla olika produkter utan andra företags också. Är väl ett jobb där man kanske inte stannar så länge på, ta hand om arg kunder kräver vissa egenskaper

har slutat skriva till TR efter att fått "godag yxskafft" svar ett antal gånger

PS
Hur tecknar man multipla prenumerationer, är väl inget man sitter o pillar med på fyllan,
Du tänkte på han som skrev inlägg i reco?

Det är inget konstig alls-när man prenumererar på t.ex jokersystemet skapar de automatisk ett trmediakonto där man får prenumerationen. (Man ombeds att ange emailadress-så fort man gör det skapar den ett konto med det emailadress innan man hinner blinka. Har man ett gammal konto med ett emaidress till operatör man inte länge har, sitter man plötslig med 2 konton...eller fler).

Och då kan det hända, som det hände för mig, att de lägger in en prenumeration på en produkt man inte beställt i ett av kontona.
Jag fick nyligen t.ex Travronden för 399kr kopplad till mitt konto, något jag ej beställt. Någon vecka senare fick jag erbjudande från Travronden, med faktura,hem med posten...Något är mycket konstig och jag börjar undra var pengarna som dras från korten egentligen går.

Jag hade en prenumeration på Travfakta för 299kr i höstas, plötslig upptäckte jag att man hade ändrat min prenumeration till Guld, dvs den för 2000kr och pengarna hade dragits från mitt konto. Utan att jag aldrig begärt det.

Det är en massa konstigheter som händer och det känns inte tryggt alls att lämna kortuppgifter till trmedia, man hade önskat faktura i stället eller Swish.
Nu bevakar jag transaktionerna i mitt konto som en hök men det hjälper inte med alla timmar jag förlorar när jag inte kan använda verkyget, för någon jävel tagit bort mitt konto eller ändrat lösenordet i den.

TRmedia måste göra något. Det här med att outsourca sitt kundtjänst är ett otyg, jag tror företagen förlorar mer än de vinner på det.

Senast redigerad av shasha den 2023-06-01 klockan 13:51.
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat