Visa ett inlägg
Gammal 2023-06-03, 10:38   #12
shasha
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SakanAA Visa inlägg
Aldrig haft några problem med TR media för mina abonnemang på ronden och jokersystemet och har nog inte varit i kontakt med supporten de senaste 3 åren..

Jag eller min sambo har haft Travronden i många år nu med möjligtvis någon enstaka veckas uppehåll då och då, aldrig betalat en enda månad med fullpris. Tycker de är väldigt frikostiga med bra erbjudanden och aldrig haft några problem med att kunna avsluta prenumerationen. Ganska ofta överlappar erbjudandena varandra så vi har dubbla abonnemang i någon vecka. Oftast har vi den digitala versionen men ibland har de även bra erbjudande på tex 10 veckor med papperstidningen så då kan vi kosta på oss den. Kör även prenumerationer på jokersystemet enligt samma princip när det kommer bra erbjudande, annars kör jag speltjänst.
Travronden har fungerat utan problem tycker jag, men de är väl den enda supporten dit man kan ringa för att prata om prenumerationen samt om fakturor? (nåväl, det låg en prenumeration på Travronden jag inte beställt, supporten sade att det var bara ett erbjudande men den hade egen transaktions-ID....).

Funderar på om Travronden har egen kundtjänst medans övriga köp under TRmedia går till extern kundtjänst?
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat