Visa ett inlägg
Gammal 2023-07-10, 16:01   #1
Efterhandaren
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 731
Sharp$: 12929
Standard

Lördag 15/7 - Årjäng - V75 mm


Lite Måndags Filikrums till Värmlands härliga travmetropol Årjäng. Där finns det en travhäst i var och varannan buske. Tidiga Måndags dragen.

V75 1) Som vanligt lite ihålig Silverdivision (tycker jag)
2 High On Pepper Jorma och Katja kryddat med Pepper brukar vara en bra blandning. Dessutom perfekt läge och distans. Klar första häst.
3 Velten Swarovski Räds inte heller distansen och verkar ha formen på topp.
9 Gaylord Am Svårbedömd rackare. Har lunkat på i Frankrike hela våren och kanske är sliten eller har han gått framåt i tuffa motståndet ? Vet ej men när Björn plockar ut direkt efter hemkomst kan det vara ett + tecken.

V75 2) 4 Pretty Primadonna Tja 15 ston på två volter är väl ett typiskt omstart lopp. Kör Örjan felfritt med primadonnan kan det räcka långt.
Märren har gått bra i enkla gäng och kuskförstärkning är bara förnamnet.
Men visst är det en vidöppen Diamantsto tillställning.

V75 3) Som vanligt sticker propp gynnade märrarna ut i Brons. Tvåhästarslås !
4 Orlando Tuffa märren står perfekt inne på kronan men återigen är det ett lurigt spår som skall övervinnas. Om felfri är nog Jepson med på ”stregen” .
12 Betting Pacer har visat fina takter i senaste starterna. Ok många att runda men Sesam kan öppna sig direkt från start för rutinerade Björn.

V75 4) 1 Bork Tindra Isbjörnar är Iskallt att utvärdera i min värld oavsett kön. Men undrar om inte Westholm kan ha en skaplig spets och slut häst ?

V75 5) Klass 2 är ju Klass 2 = skrällvänligt. Dessa två bevakas på min kupong.
4 It’s Peppertime Jorma och Katja kryddat med Pepper brukar vara en bra blandning. Distansgynnad rackare och Melko har alltid starthästarna iordning och Jorma är Still Going Strong.
9 Kingsman Jag tror Uhrberg åker till Årjäng i angeläget ärende, tre raka vinster med hästen i bagaget. Men läget är ju oddshöjande.

V75 6) Klass 1 loppet känns oxå öppet och spännande med flera okända förmågor.
2 Mitzy Gold har perfekt läge och trivs på distansen. Gått bra i tuffa gäng och bra inne i klassen.
3 Dragonfly Spännande norrbagge som gick en 12 tid senast på full distans.
8 Charlotte Gar Gocciadoro har fått ett tufft spår men sitter bakom en distansgynnad speedkula och tål nog en repa i spåren. Spännande Sverige debut. Psst Varenne är morfar

V75 7) 7 San Moteur Elitloppstvåan lägger nog det här gänget på rygg utan större problem. Ok distansgynnade Click Bait var fin senast men upploppet är väl 205 m ! Jag tror stenhårt på Håkans guldklimp. 18 vinster på 24 försök i ”skapligt” motstånd och 11 mille på kontot är perfekt matchat. Hoppas vi får se honom i Paris till vintern.
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat