Visa ett inlägg
Gammal 2023-07-14, 19:05   #12
bosseguldheden
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 632
Sharp$: 2910


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Det får bli ett spiklöst system denna vecka. Kan justeras neråt eller uppåt när jag läst Jens statistikanalys och efter morgondagens info från stallbacken.

Avd 1:
2 HIGH ON PEPPER är första hästen. Kontio/Melkko är ett nytt radarpar! Tänkbar spik men tar även med 5 SANTOS DE CASTELLA som har fin statistik på lång distans och nu får ett spår som kan leda till spets, Jörgen låter inriktad på det. Svårtuggad i så fall.

Avd 2:
1 VALNES MELLOW
får första strecket. Alltid ettan i voltstart! 2 PRETTY PRIMADONNA ser intressant ut. Örjan upp! 10 INFINITY SISU har gått bra i år. Barfota igen. Nöjer mig med dessa tre.

Avd 3:
1 BEAUTY WIND brukar vinna från spets. Läge för det nu. 4 ORLANDO känner jag inte så väl men den får vara med på systemet i egenskap av favorit. 6 GLOBAL VIRGIN gjorde en ruggig spurt i sitt senaste lopp. Mycket bättre utgångsläge nu.

Avd 4:
1 BORK TINDRA har ju spåret i volt. Kan leda från start till mål om Jörgen kör i PU-stil.13 ÄNGSTHEA är den troliga vinnaren. I sitt livs form.

Avd 5:
5 JOBSPOST är en möjlig spik här men jag väljer dock att ta med 4 IT´S PEPPERTIME eftersom det är ett Kontio/Melkko-ekipage. Melkko har varit lite luddig vad gäller balans på sina hästar. Bestäms först i morgon!

Avd 6:
5 S.G. MISTRAL
mitt första streck. Varför? Tar alltid med 5:an i autostart kort om jag inte bestämt mig för att spika någon annan. 3 DRAGONFLY. Den tar jag för ovanlighetens skull på namnetD! Dragonfly var hästen som John Cleeses rollfigur spelade på i episod 7 av Fawlty Towers. En oförglömlig sketch. Sen tänker jag inte åka dit på 8 CHARLOTTE GAR. Stor risk att han bara kör rakt fram i full fart och vinner överlägset.

Avd 7:
Veckans säkraste: 7 SAN MOTEUR. Eller? Har inte sprungit sen i maj. Spår långt ut. Flera där inne som tänker sätta käppar i hjulen? Jag dubblar med 5 MISSLE HILL. Femman på auto kort tar jag ju tvångsmässigt med.

Så ser det ut än så länge. Noterar att både jag och Efterhandaren kan sätta sjuan med våra förslag.

Lycka till!
bosseguldheden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat