Visa ett inlägg
Gammal 2023-08-04, 06:19   #11
shasha
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Jag analyserar även kuskar när jag hinner med. Senast var det Ohlsson som körde favoriten i kallblod åt Jan Olov-såg att han misslyckats mest hela tiden med hans hästar och jag garderade medans de flesta experter spikade.
Min varning nu är att gardera Magnus Djuse när hästen är favorit. Jag tycker han numera kör som om han fått i uppdrag att köra sönder topphästars chans så att andra ska vinna (undantaget hans brorsans hästar): överljudshastighet i spets så topphästen skrynklar ihop i spets före mål eller lopp i 3:e spåret där bara italienarens häst överlevde en sådan behandling(men vad gör det med hästens psyke).
En gång är ingen gång men nu är det flera gånger och detta är ingen lärling som kör sina 1:a 100 lopp. Förundras att Nurmos sätter upp honom på hans hästar efter att fullständig kört sönder hans häst i spets och brorsan vunnit från vinnarhålet för ett litet tag sedan.
Skulle vara kul att höra om fler fått samma känsla. Mitt tips är: GARDERA MAGNUS DJUSE
Ignorerar all snack om Magnus/Nurmos=sant. Min magkänla säger i alla fall att något är fel och då har jag följt han i fler år, precis som ni alla gjort.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
korpo (+1), Madman (+10)
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat