Visa ett inlägg
Gammal 2023-08-04, 15:16   #13
bosseguldheden
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 632
Sharp$: 2909


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag är I PRINCIP klar med mitt V75-system, eftersom jag ska iväg i morrn och får hoppa över timmarna framför liven med stallintervjuer och värmningar. Så här har jag tänkt:

Avd 1:
Voltstart och jag spelar på att det blir omstart. Då vinner som bekant högst rankade hästen på bakspår, dvs 10 MELLBY IMPERIAL. Sen tar jag fasta på talesättet "örjan-i-början" och tar även med 8 DAVEN PORT. 1 UNHEARD OF har jag inte direkt hört talas om men spår ett i voltstart är ju ett vinnande koncept. Dessutom kuskförstärkning och barfota runt om.

Avd 2:
7 JALAPENO K. från springspår är min förstahäst. Även 6 DECATHLON får plats på systemet. MAD låter väldigt uppåt på den. Så har vi åter en hopplös häst från spår ett i volt. 1 PANDORA TROT. Jag vill inte gråta grämd mjölk på att jag har struntat i en etta i volt.

Avd 3:
Här har jag ett lås som känns tryggt: 4 CLICK BAIT, som MAD kör för ledningen med och förmodligen sitter där loppet ut. 6 MISTER HERCULES är aktuell om något skulle strula för favoriten. 5 CHESTNUT HILL låg Björn lågt med men vad ska man göra om man tvångsmässigt vill ha med femman i autostart kort?

Avd 4:
Kallblodsloppet är väl ett helgarderingsobjekt men det har jag inte råd med. Jag får sålla. 1 VALLE GROM är norgetävlande kallblod som kommer till Sverige och får svensk kusk. Spår 1 i volt, första Tobbe J på kallblod plus att han har tiderna i kroppen som krävs. En skräll på strecken (fast inte på vinnarspelet). 3 VALLE STORM och 4 ÅSTAS GOTTHARD åker med direkt. Kajsa brukar skrälla på Rättvik och nu får hon Örjan på den ena av sina hästar. 6 ROS BORKEN ska med. Ulf O vinner ALLTID på V75 på Rättvik. 7 KINGE SVARTEN är mitt förstastreck trots Drolsum. Sen i vassen lutar sveriges bäste kallblodskusk med 11 BRENNE RÖN. Kan svepa fältet trots bakspår på kort.

Avd 5:
Lärlingslopp! Då spikar jag en som inte är lärling längre på måndag. Andreas Lövdal med 6 SOUTHVIND BOKO som har vunnit alla årets lopp. Numera nedstruken till spår 5.

Avd 6:
Kortlopp. 5 SOLÖNS SKRAMMEL. Skoryck från toppspåret. 2 YOHAN HILLS har bästa tiden i fältet.

Avd 7:
Spik på VERSACE FACE!

LYCKA TILL!!!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
korpo (+2)

Senast redigerad av bosseguldheden den 2023-08-04 klockan 15:24.
bosseguldheden är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat