Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-26, 20:20   #23
Talys
 
Talyss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Boston, Massachusetts
Inlägg: 495
Sharp$: 554
Standard

Hmm intressant omgång, rätt svår känns det som.

Blir bara korta motiveringar.

Jag kommer iaf att lira:

Edmonton - Chicago 2a 1.70
Gillar inte oddset men anser ändå att det är spelvärt då Edmonton är urusla och Chicago faktiskt ligger 2a i tabellen. Visserligen lite sviktande form på slutet som det känns men de är ett så mycket bättre lag att det här ska gå. Dessutom har jag någonting inbyggt emot Deslauriers som ska vakta kassen för Edmonton, tycker att han är kass :P

Värt att notera: Edmonton har på sistonde haft en förmåga att spela jämna matcher på hemmaplan och torskar sällan med 2 eller mer = avslag på Chicago -1,5.

Toronto - LA 2a 1.85 ML
Toronto - LA Under 6mål 1.82
Ganska låg insatts, går rent av på form här. LA har rätt bra form och Toronto har det inte. Har vart ute o förlorat runt om i landet och kommer nu hem. Folk säger att Toronto är bra hemma och jag håller inte med. 9-10-5 på hemmaplan för en klubb som Toronto är inte bra! LA relativt bra borta och har vunnit mot de lag man bör vinna mot borta.

Tror också på målsnålt, eller ja, tycker linan är för hög. Att den ligger på 6 gör ju att de måste skapa 7 baljor för att jag ska backa på liret. Det tror jag inte händer, mest beroende på Toronto.

Atlanta - Anaheim 2a ML
Atlanta - Anaheim Under 6mål 2.02
Som alla andra är inne på. Det är ett, för tillfället, uddlöst Atlanta som ska ta emot detta mycket formstarka Anaheim. De har 8-2-0 på de senaste 10 och i de senaste fyra har man spöat STL(förlängning), Buffalo, Calgary och förlorat mot San José (ingen skam det). Atlantas senaste vinster har kommit mot Carolina, Tampa och Florida har jag för mig. Inget som skrämmer. Helt ok odds på 2an.

Under spelet beror mest på oddset + återigen att linan är på 6. Det gillar jag =)

Florida - Montreal Under 5,5mål 1.70
Vokoun i toppform, 16 mål på 11 matcher i år. Floridas fyra senaste matcher har slutat som följer:
Toronto - Florida 0-2
Florida - New York Islanders 1-2 (sudden)
Florida - NJD 0-2
Atlanta - Florida 0-1
De har alltså gjort 4 mål och släppt in 4 (1 i sudden).
Montreal har visserligen spelat över 5,5 i 3 av deras 4 senaste matcher men jag tror att Florida är orsaken till deras målsnåla matcher och att de kan hålla tillbaks Montreals offensiv i denna match. Det är först nu de senaste matcherna som Montreal kommit igång och verkligen gjort mål. I samma fyra senaste har de gjort 2,3,3,6. Jag tror på underspelet här.

Senast redigerad av Talys den 2010-01-26 klockan 21:36. Anledning: Mer lir! =)
Talys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat