Visa ett inlägg
Gammal 2023-12-28, 17:06   #1
Efterhandaren
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 759
Sharp$: 13108
Standard

Söndag 31/12 - Sylvester Trav Axevalla - V75 mm


Tidiga Torsdags Tankar

Förhoppningsvis stabilt väder på söndag. Axevalla banan har inget högt förtroende när det gäller att fixa bra underlag om det blir lite väderomslag.

V75 1) Ganska ihåligt stolopp och dessutom 15 orutinerade hästar på två volter. Omstarter är ingen högoddsare.
13 Cascabella är min första häst och kanske chansspik. Uttrarna har bra tryck i stallet. Champions (som vanligt överlägset) på Åby och Halmstad är meriterande. Märren duger gott i klassen. Ganska halvljummet motstånd på förstavolten. Endast spår 2 i volt som är lite minus.

V75 2) 2 Yuong Andy Lennartsson har hittat en ny vår i travcirkusen efter några tuffa år både fysiskt och ekonomiskt. Hästen har bra form men står hårt inne och distansen är ett ? Lite favorit i fara vibbar.
5 Hoohoo Haahaa Sofia har matchat sin egenägda Googoo Gaagaa avkomma försiktigt och siktar nog på en fin 4 års säsong. Här tror jag däremot att distansen är ett plus.

V75 3) Tja ihåligt igen. 4-5-6känns tidiga och 8 Stens Rotation får stänkarvarningen trots att hon är ganska ojämn i sina prestationer.

V75 4) Lågklassigt och vidöppet.
1-6-13-15 i första hand.
Psst smart av Simberg att sätta upp Rosleff i sulkyn bakom 13 Honey .Kuskförstärkning XL.
Simberg är ingen kusktalang.

V75 5) 2 Judge D såg fin ut senast efter lite paus. Hästen är stark och rejäl och fixar nog 1640 oxå. Perfekt spår, sitter förhoppningsvis i andra tredje ytter direkt.
6 Black Fire Omgångens stallskrik efter senaste prestationen och visst är han med på stregen men betydligt tuffare motstånd på söndag än tidigare.

V75 6) 8 Cassius Clay D.E. Ok surt läge för familjehästen men Cassius är stark och rejäl. Sänker många på långa upploppet och vinner på K.O. Eller åtminstone poäng

V75 7) Dagens huvudlopp. Jag tror 60 hästarna kan få svårt att hinna fram. Hade nog behövt ett halvvarv till. Det blir lätt taktikkörning och ingen vill dra tåget innan det är för sent. Jag satsar på framspåren.
1 Star Cash Fixar Adrian volten med 4 årige Ready Casharen är halva loppet vunnit. Hästen är en tuffing med bra rutin. Kan gå.
2 Börtas Ankare Mimmi har gjort ett grymt jobb med omöjlige bråkstaken och satt hästen i toppform. Saga kör som ett proffs med långtradaren. Hästen lever på sin styrka och hade gynnats av ett varv till. Står dessutom stenhårt inne. Risk för att åka dit på speed men jäklar va kul om Mimmi och Saga lyckas vinna på hemmaplan.
4 Carroty är min stänkare med stort S. Tuff välstammad märr som inte räds distansen. 2% i nuläget är mums. Totalt bortglömd i förhandssnacket.
Psst kanske fegar och tar med Jorma och Pepparn. Hästen är ju kanska praa.

Senast redigerad av Efterhandaren den 2023-12-28 klockan 21:49.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat