Visa ett inlägg
Gammal 2024-02-29, 19:19   #4
bosseguldheden
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 638
Sharp$: 2905


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Avd 1:
3 DOMINIC WIBB har jag en bra wibb för. Pressar sig nog till ledningen och håller in i mål.

Avd 2:
Ännu en spik! 6 BÖRTAS ANKARE borde få ledningen lätt. Gillar distansen och det blir svårt för favoriten att ta in något från sitt fjärdespår i volt.

Avd 3:
Här kan det smälla. 3 SWEETMAN är begriplig favorit men jag vill gardera vidare. 1 HEART OF STEEL med PU känns farlig med röda fötter. PU har man ju sett förr ligga raklång i sulkyn och spåra in i mål. Till 4% vågar jag inte avstå den. 5 EDIBEAR är min förstahäst. Spår 5 auto kort, hemmatränare och hemmakusk i form. 6 FOUR GUYS DREAM får äntligen springa barfota med jänkarvagn. Kan vinna av ren glädje. Sen är det lurigt att Åke skickar ner 9 CHAPUY. Hade han fått framspår hade det varit en spik men kan vara en luring. Första barfota i år och första jänkarvagn i livet!

Avd 4:
Här ser jag 1 BONNIE WIBB som en SOS-häst med MAD i sulkyn. Garderar med Kolgjinis 7 XIA LLOYD som kan gasa till ledning om han vill.

Avd 5:
3 BALDER FACE har gått ruskigt bra för Linda tidigare. Hur den kan vara streckad på 2% fattar jag inte. För säkerhets skull tar jag även med 5 PATRICIA BO. Det får räcka så.

Avd 6:
Det kanske borde räcka med 1 FRANKIE GODIVA och 5 HERE´S JOHNNY SOX i det här loppet men jag fick en äcklig vinstvarningskänsla för 11 BEACHCOMBER som gillar distansen.

Avd 7:
Här blir det en "helgadd" med 1 UTAH SOUTHWIND som äntligen fått framspår, amerikans, barfota och dessutom Djuse igen. Låter som en toppchans. Tar även med 6 SHEJK som kan blåsa till dessa. Kolgjinis hästar har magiska krafter just nu.

Jag har aldrig känt mig så nöjd med ett system så här tidigt i veckan, så jag tror jag får lämna in det här utan ändringar. Men det kan ju bli ett litet komplementsystem sen när man läst Jens.

Lycka till!!!
bosseguldheden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat