Visa ett inlägg
Gammal 2024-03-01, 16:52   #10
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57191
Standard

Äntligen dags för valfri balans . Ska komma lite regn i morgon fm som det ser ut, men blir säkert ändå bästa möjliga bana att inleda 2024 års V75 med valfri balans.

Man kan ju inte lira allt som det ska ryckas skor på. Det skulle knappast bli lönsamt. Vill lyfta fram följande:

Avd 1: Special Major 4 procent

Näst senast när MA Djuse körde den så måttade han in en 3e plats i en V75 final. Då stod den i 75 ggr. Tränaren sa inför senaste starten att det kommer bli ett jätteplus när man kan rycka skorna. Dessutom bike ffg på länge och ingen är väl heller bättre än MAD på att få rätt effekt med den. Observera vilken platsprocent hästen har på barfotabalans tidigare och till vilka odds. Gissar att han försöker nå plankan här och med lite flyt med rätt effekt på skorycket och biken en bra platschans .

Noterar också att Untersteiners hästar tidigare tävlat barfota mest i lite större lopp. Game Brodde har bara gått barfota runt om 2 ggr. Senast i breeders crown finalen i höstas då den blev 3 a på 11,8 över full distans mot stenhårt motstånd.

V75-2

Inget jätteintressant men första barfota runt om på Let Me In. Obesegrad från spets så med rätt effekt på skorycket borde den bli mycket svår att plocka ner.

V75-3

Mycket lyckat test med Googles huvudlag senast på Sweetman. Tränaren så nöjd att det åker på igen. Dessutom rycks alla skor vilket Sweetman brukar gilla. Intressant kuskbyte.

V75-4

Cypress Point har tävlat barfota runt om två ggr tidigare. Första gången enkel vinst . Andra gången satt den fast med rubbet sparat . Så sannolikt stort plus med barfota .

V75-5

Första barfota runt om på Vancouver High. Stefan Persson som körde sist ska ha rekommenderat det och han brukar veta vad han pratar om.

V75-6

Många skoryck här och svårt att försöka värdera . Gustav J har säkert ställt i ordning Black Fire till V75 på hemmabanan. Första barfota runt om sedan treårssäsongen så kan vara ett roligt streck till 4 procent.

V75-7

Stenströmer brukar få fin effekt på skoryck på sina hästar. Så Utah Southwind känns onekligen som ett spikalternativ med MAD i vagnen och med alla skor av och biken på.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ms (+15)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat