Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-25, 10:23   #5
Vlad
 
Vlads avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 626
Sharp$: 1722
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av macin Visa inlägg
Först offtopic:

Var kan man få tag i pacmans finska IB och Avon's spel? Skulle uppskattas enormt om man kunde få tag i ett sheet och info kring dem spelen =)

Sedan för att försöka ge ett svar på dina frågor krickalicious:

Jag tror det finns många rekare som är seriösa, men blankar ut sina stats om det går dåligt en period, varför vet jag inte då ärlighet varar längst. Sen har jag personligen svårt att ta vissa rekare seriöst, bland annat en del på blogabet.com. Speciellt sånna som lägger spel hos skitbookies såsom interwetten (mer än hälften av världen kan inte ens spela där nowadays). Det finns även många på blogabet som lägger singelrekar hos en ännu värre bookie vid namn wettpunkt som ibland har 1.70 på en match medan övriga bolag ligger på 1.55, det få tänker på är att man måste lira tripplar hos wettpunkt och knappt får lira singlar överhuvudtaget.

Man måste nog rannsaka rekare för rekare och hitta de man tycker verkar seriösa och kanske följa dessa ett tag. Jag gillar personligen folk som kan visa upp fina resultat i spreadsheet eller liknande på större sporter, t.e.x NBA där man lätt kan tracka och få samma odds som rekaren har lagt. I de större sporterna kan man även få bättre tracking via oddsportal då en match aldrig ändras från ett -0.75 HCP till ett -1 hcp på någon timma om spelbolagen ligger åt helvete fel. Sånna HCP-höjningar förekommer väldigt ofta i sydamerikansk fotboll har jag märkt.
Avon fanns bara i 12timmar han är jag. Bytte till Avon från Fuzzy Dunlop och sen till Vlad som är mitt gamla nick jag hade på TZ som är ett annat spelforum,mycket förvirrande men samma avatar iaf. Jag är överskattad btw men du kan iaf hitta mina spel i min dagbok här på sidan och i spreadsheetet under min min avatar

pacman har även han en dagbok här på sidan även om han inte lägger ut alla spel där. Klicka på hans profil och sen spreadsheets så hittar du allt där och kan lägga till RSS-flöde på dem om du vill.

Concurred på resten,hatar när de rekar hos Interwetten,Wettpunkt och Scam James på blogabet
Vlad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat