Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-28, 03:27   #11
Pesh
 
Peshs avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 51
Sharp$: 330

Pesh & Sighurt - Fotbo
Stats: 50 - 47 - 1
ROI: 103.53%
Vinstprocent: 52.00%

Standard

2010-11-28 Tottenham - Liverpool (+0 Kort) (Premier League)


Datum: 2010-11-28
Tid: 17:00
Sport: Fotboll
Land: England
Liga: Premier League
Match: Tottenham - Liverpool (+0 Kort)

Spel: Liverpool (+0 Kort)
Insats: 2.00
Odds: 1.830
Bolag: Bet365

Motivering:
Jag kommer ta med lite från senaste rek då det är samma match.

Ett möte bland två lag som slåss om topp 4 i ligatabellen. Liverpool började säsongen väldigt svagt men har ryckt upp sig efter att Torres hittat sin själ och form. Dessutom har Liverpool fått tillbaka Dirk Kuyt som är en av dom allra viktigaste spelarna för Liverpool.

Tottenham ligger på 6:e plats i tabellen och man har haft tur denna omgång då både Bolton och Man City tappade poäng. Liverpool ligger på 9:e plats just nu med 3 poäng mindre än Tottenham, en vinst här för Pool skulle betyda att dom delar plats i tabellen med Tottenham. Det skulle också vara som en comeback för Pool.

Domare:
Martin Atkinson
Matchbild och kort:

Det finns flera situationer matchen kan spelas i. Att Tottenham tar ledning och sedan backar hem och inte riskerar fram. Men det är inte den Tottenham som vi brukar se. Spurs satsar framåt och enda sättet att stoppa deras snabba spelare är nog via kapningar. Mittbacken Jamie Carragher kommer göra sin 400nde match och kommer vara kapten för Liverpool. Inte bara att han har stort ansvar utan en hel del press. Palacios kommer sitta på bänken om Redknapp startar med sitt offensiva lag, detta vill säga då Spurs kommer inte få 1 gult extra pga Palacios på bänken. Tottenham kommer vara det laget som har tålamod och försöka få ditt målen men med Jamie som kapten kommer de vara lite svårare än vanligt.

Statistik:
Martin Atkinson dömer matchen. Senaste matchen han dömde var Rubin Kazan mot FC Köpenhamn och delade ut 4 kort. Senaste Premier league matchen han dömde var Man utd - Wigan då det blev 2 gula och 2 röda kort. Han delade dessa kort väldigt enkelt och snabbt. Det var inte många muntliga varningar från Atkinson.

M Atkinson (denna säsong)
Matcher dömd 14
Gula kort 50
Röda kort 7

Genomsnittlig Gulakort borta för Liverpool: 14.5

Klarar Pool 0-0 vid halvlek så kommer dom inte låta Spurs komma nånstans andra halvlek och ta emot gula kort.

Vi hoppas på en tätt match!
Pesh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat