Visa ett inlägg
Gammal 2010-12-01, 17:28   #1
Iamaweakishspeller
 
Reg.datum: nov 2010
Ort: Stockholm.
Inlägg: 72
Sharp$: 205
Standard

Iamaweakishspeller - Bygger BR - (fotboll+hockey)


Hallå där!

Jag är en 18-årig kille som studerar språk på Stockholms universitet. Sedan fjorton år spelar jag fotboll och är förälskad i sporten. Jag har också spelat ishockey i sex år och är sportintresserad i största allmänhet. Jag är relativt ny i bettingvärlden men har på sistone blivit intresserad av dess matematik och strategi. I somras vann jag några hundringar i veckan på baseballmatcher som jag fick ganska bra koll på. Men nu har jag bestämt mig för att ta tag i bettingen lite mer.

För någon månad sedan gjorde jag ett litet experiment, där jag testade ett Martin Gayle-system med 200 kr som startkapital. På tio dagar hade de 200 riksdalerna förvandlats till 3000 och det är en skaplig avkastning, kan jag tycka.

Tur och några bra dagar? Bra och noga genomfört? You tell me, men det funkade den gången.

Nu tänker jag försöka göra om det och hoppas att det kommer funka även denna gång. Risken att gula är stor och det är jag fullt medveten om. Denna gång är mitt startkapital 250 kr och det är pengar som jag har råd att förlora. Men jag får ju hoppas att det även denna gång går vägen.

När(/om) jag lyckas bygga en stadig BR (i stil med den jag lyckades få förra gången) ska jag spela mer "behärskat", så att säga. Det system som jag ska ägna mig åt nu i början är ju inte precis bra BRM, men det kommer senare.

Jag kommer spela singlar och en del dubblar (med odds över 2.50). Jag kommer satsa efter en satsningsstege med sex steg. Med andra ord kommer jag gula om jag har sex förlustspel i rad och gå plus om jag inte har det. Vid varje förlustspel ökar jag insatsen vid nästa spel, och på så sätt kommer jag alltid gå plus när jag väl vinner. Risken att gula är som sagt stor, but it's worth a try.

Upplägget kommer alltså vara som följande:
Steg 1: Försöka få en större BR med ett Martin Gayle-system.
Steg 2: Ha större kapital och ha bättre BRM och försöka få BR att öka. (Det vill säga sådan betting som rekommenderas av många).
Steg 3: Time will tell...

Om det går bra för mig kommer jag dela upp mitt kapital i olika delar, där jag har en spel-del, en reserv-del och en "ta-ut-del".

Kommentarer och tips är självklart superroligt och nyttigt att få. Vill poängtera att jag är en gröngöling i spelvärlden och att detta är relativt nytt för mig. Men jag tycker betting är för jävla kul!
Iamaweakishspeller är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat