Visa ett inlägg
Gammal 2010-12-01, 18:40   #15
Donald
 
Donalds avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Ort: West Coast
Inlägg: 1 148
Sharp$: 181


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Iamaweakishspeller Visa inlägg
Tack så mycket!

Jag har läst den och tittar runt på diverse hemsidor och forum just nu. Som jag skrev tidigare är detta inget som jag kommer eller kan vinna på i längden med. Eller, jo visst, man kan kanske, men risken att gula är mycket stor.

Jag vill till en början försöka bygga en BR och sedan spela mer "korrekt".

Tänkte skriva om detta senare, men jag satte in pengar på Betway igår, lade ett spel på 600 kr som inte gick in och fick då ett gratisspel på samma summa. Har ett levande spel där just nu och det ser ut som att jag kommer vinna drygt ett tusen kr, så där har jag förhoppningsvis ett större kapital snart. Vill inte ta ut vinsten i förskott, det är inte slut förrän domarjäveln blåser. Men om jag vinner där ska jag spela mer behärskat där, det vill säga enligt "spelskolan" och strategin därbakom. Men det återkommer jag med om det blir aktuellt.

Hur som helst, tack! Nyttigt att få kommentarer av mer erfarna spelare!
Jag tycker att man ska satsa hårt i början med liten rulle, man har ju inget att förlora i princip. Jag själv flatbettade 7,5% de första 50 spelen och gick stegvis ned. Om det känns rätt med Martingale så kör på det igen, men glöm inte att noga välja spel av kvalitet för att öka sannolikheterna för vinst och därmed minska risken för att gula. Sen kan jag också rekommendera alternativa vägar för att öka rullen. Man kan bonushora och nu är det ju gyllene tider med freespins och gratisspel i olika adventskalendrar på spelbolagen, där man med lite flyt kan vinna pengar riskfritt. Kan länka till tråden om kalendrarna om du inte sett den redan.

https://www.sharps.se/forums/spelbola...endrar-2010-a/

Lycka till!
Donald är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat