Ämne: v75 11 dec
Visa ett inlägg
Gammal 2010-12-10, 14:01   #10
criba
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 427
Sharp$: 566
Standard

Roligast i omgången känns just nu 11 Capello Bob i första avdelningen som såg ruskigt fin ut i comebacken senast som Valack. Lär inte vara sämre nu med ett lopp i kroppen och att Örjan kör stallets andra häst gör säkert att någon tror mer på den. Faktum är att det är Stefan som är förstakusk i stallet denna gång och ska normalt ha den bättre chansen och det är bara oddshöjande då han är jämnbördig kusk med Örjan.
Kör i tid bara Stefan så ska jag jubla när du defilerar över Bergsåkers långa upplopp. Min förstahäst absolut efter att ha tittat igenom loppet. Ensam A-häst åtminstone,kanske mer om värmningen är till belåtenhet.

Hur i all sin dag Stamping ska kunna förlora kallblodsloppet när den nu får riktiga brodd på sig kan inte jag förstå. Inget fäste senast förklarar den insatsen men den värmde i alla fall mycket bra då minns jag. Kolla loppet dessförinnan så känns förlust inte aktuell här. 20 meter bättre till nu dessutom mot Myllarfaks gör den kampen ojämn. Stamping måste absolut vara bästa spiken i omgången. Hoppas det fortsätter att hojtas om Myllarfaksar och Hibogubbar och andra tomtar och troll i detta lopp.

Senast redigerad av criba den 2010-12-10 klockan 14:42.
criba är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat