Visa ett inlägg
Gammal 2011-01-04, 18:37   #2
RobinD
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sonny Visa inlägg
Överlag tycker jag att Canbet är ett bra spelbolag. De har grymma odds på asian handicapp och över/under marknaderna i fotboll. Men jag vill också varna lite för deras bonus.

Har spelat ett tag på canbet och jag har lagt väldigt många spel där. Därför tyckte jag det var konstigt att min bonus fortfarande inte var omsatt, så jag kontaktade deras support och fick följande svar:

"I noticed that you still have a bonus turnover of 15.90 left in your account. To meet the turnover of the bonus, you are required to place bets with your bonus amount. If you place bets with your cash balance it will not count for the bonus turnover. Since you have used your cash balance in most of the bets you have placed so far hence you have turnover left. You are still required to place bets with your complete account two times. Once this has been done you are free to make a withdrawal."

Fattar jag saken rätt måste jag alltså se till så att jag spela med bonuspengar vilket kan vara väldigt jobbigt om man byggt upp en stor kassa. Jag måste alltså gå all in med hela kassan 2 gånger för att min bonus ska bli omsatt. Tycker att detta är lite märkligt. På Bet365 är det väl tvärt om att om man spelar med sin bonus så räknas inte det med i omsättningen.

Så för att sammanfatta det hela: spela gärna hos canbet. Men om ni utnyttjar deras bonus, se till att lägga lägga många spel på en och samma gång så att ni spelar för bonuspengarna.
Jag upptäckte samma sak efter ett spel och fick min bonus cancellerad.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat