Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-29, 20:41   #17
Exakte
 
Exaktes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 74
Sharp$: 307
Standard

Just det där mailet var ju inget som bidrar till förtroende i alla fall. Dåligt språk och dåliga argument, lite som en 18-årings skolarbete.

"Vi har vårt bolag i England just för att visa våra Skandinaviska kunder att vi inte valt den vägen ännu, men det kommer med vår tillväxt."

Jaha? Dummaste jag läst någonsin.

"Vi är ett företag som har en kraftig expansion och i denna branschen har man inte det om man inte sköter sina kort"

En kraftig expansion lik deras får man genom att utlova 200% bonus med låga omsättningskrav, inte genom att "sköta sina kort". Dessutom avslutar han med att skriva att man ska lita på dem just av den anledningen, att de växer snabbt.

Jag säger inte att man kan lita på dem eller inte, bara att förklaringarna som anges i det där mailet är värdelösa. Det är lite "du vet ingenting om företag lilla du, men så här är det"-attityd över det.
Jag är också medveten om att de faktiskt sköter utbetalningarna just nu, men de som har erfarenhet av liknande saker vet att det är totalt irrelevant.
OM Golfandbet skulle ha som plan att sticka med pengar, så skulle de absolut inte göra det nu. De skulle vänta tills de har kunder med X miljoner kronor på sina spelkonton och sedan dra. Om man ska lura folk på pengar ska man först alltid bygga upp ett förtroende. Ni som känner till Kameraexperten och liknande känner till metoden, sälj först kameror seriöst och ärligt och dra sedan in alla leveranser mitt i julhandeln. Bygg upp ett förtroende, få in så mycket pengar som möjligt och stick sedan.

Uppenbart är att det är ett gäng oprofessionella killar i 20-årsåldern som driver sidan, men vad de har för planer vet ingen utöver de själva. Vill bara säga att riskerna finns oavsett om folk får sina pengar just nu eller inte.
Exakte är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat