Visa ett inlägg
Gammal 2011-01-12, 02:07   #5
Iamaweakishspeller
 
Reg.datum: nov 2010
Ort: Stockholm.
Inlägg: 72
Sharp$: 205
Standard

Blackpool möter ett Liverpool som inte får någon ordning på varken laget eller ledningen. Vändningen kommer för dem, men den kommer nog på hemmaplan och inte mot Blackpool ikväll. Liverpool har haft det förtvivlat svårt på bortaplan på sistone och Blackpool behöver ta merparten av sina poäng på hemmaplan. Båda lagen saknar spelare men Liverpool känns inte pålitligt på något sett. Blackpool DnB till 2.50 eller mer är spelvärt i mina ögon.

Följande står om Barcelona inför morgondagens hemmamatch mot Real Betis i Copa del Rey på Svenskafans.com:

Ska man tro radiokanalen RAC1 så kommer vi att få se följande elva: Pinto; Alves, Piqué, Abidal, Maxwell; Mascherano, Xavi, Iniesta; Bojan, Messi, Afellay.

Det är ingen dålig elva och det lär rassla en del i Real Betis mål, även om bortalaget ställer upp med bästa tänkbara elvan. Följande är taget från samma artikel på Svenskafans.com:

Real Betis kommer med ett nära på, ordinarie manskap, men saknar den viktige mittfältskreatören och kamerunske landslagsmannen Achille Emana vilket måste ses som en stor försvagning för andalusierna.

En hemmaseger med minst tre måls marginal känns mycket trolig, oavsett vilket lag Barcelona ställer upp med (så länge det inte blir som mot Rubin Kazan). Om guldbollenvinnaren Messi spelar lär det inte bli chans- och målfattigt på Camp Nou ikväll och Barcelona -2 till allt över 1.50 är värt att spela, enligt mig.

Villareal är urstarkt på hemmaplan och truppen till morgondagens möte med Sevilla ser bra ut. Oavsett vilken elva som står på planen vid avspark tror jag att Sevilla, med sin tvivelaktiga form och skador som stör, får det svårt. Raka ettan till 1.95 lockar och allt över 1. är spelbart i mina ögon.
Iamaweakishspeller är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat