Ämne: Moneybookers
Visa ett inlägg
Gammal 2011-01-12, 12:48   #26
GianniAgnelli
 
GianniAgnellis avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Ort: allt är relativt
Inlägg: 149
Sharp$: 565

italia
Stats: 45 - 46 - 8
ROI: 110.30%
Vinstprocent: 49.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rauger Visa inlägg
Men för helvete vad fan finns det här forumet till för då? Lägg ner ditt skitsnack och svara på frågan istället. Jag kontaktar dom om jag känner för det eller om jag mot all förmodan inte får svar här. Jag vet att det finns flera här som vet vad jag pratar om och det kan eventuellt hjälpa andra i frågan. Det är ingen personlig support jag behöver direkt.
Jag blev arg redan igår när jag såg ditt första inlägg och hoppades att ingen skulle hjälpa en person som dig som är nonchalant med sina pengar. När du mot förmodan får hjälp fortsätter du ställa idiotiska frågor och blir sedan arg på personen när han kommer med förslaget att du ska kontaka deras support.

1. Du är medveten om att du har nått ett transaktionstak för dina pengar.
2. Du får ett kort meddelande av moneybookers men har inget intresse av att läsa det själv utan förväntar dig att någon här ska göra jobbet för dig.
3. Du får hjälp och blir sedan arg när personen inte kan ge dig svar på alla dina frågor.

Det är dina pengar och har man så lite intresse av att veta vad som händer med dessa förtjänar man ingen hjälp enligt min mening. Speciellt inte när man beter sig som du gör mot de personerna som hjälper dig.

Mvh
__________________
gentile i chatten

"Le Bron James ska möta sitt gamla lag ifrån new york på madison square guarden. Men eftersom du inte är särskillt insatt i basketen så ska jag förklara.." - TheDarkKnight
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingscania (+1), LosKrikon (+10), kingscania (+1), RobinD (+1), Vlad (+10)
GianniAgnelli är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat