Visa ett inlägg
Gammal 2011-01-20, 19:25   #17
Slurf
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1949

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Moffegrev Visa inlägg
Student sa du? Gambla, är mitt bästa råd. Du har lätt råd att torska en rulle på 2k. Skulle det krisa sig får du ställa dig på donken och flippa burgare ett par nätter så är du tillbaks. Mitt råd är nästan att smälla in dessa 2k på en match, försöka dubbla upp, och sen köra ett strikt unitsystem. Det kan bli lite väl tråkigt att sitta och betta 10:- /match, så testa det förslaget.

Själv kör jag inte för några större insatser, men försöker ändå hålla mig till unitsystemet och är noggrann med att bokföra mina spel. Det känns jävligt viktigt eftersom jag fortfarande inte vet om jag är vinnande på lång sikt.

I takt med att roi'n stabiliserats mer kring ett tal kommer insatserna ökas på, förutsatt att roi't är positivt givetvis.
Helt rätt, man behöver inte tillämpa bra MM så länge man inte har en stor rulle. Det rådet får man ju även som ung pokerspelare av många att ta chanser o skotta lite(men att gå tillbaka till den nivå man har rulle för om så fort man skottat bort tre inköp, går det bra och man fortsätter vinna behöver man aldrig titta tillbaka) man har så mycket tid att rebuilda, men om man redan har byggt en kassa under 10år och lever gott på vinsterna är man en idiot om man skottar.

Jag har alltid kört väldigt aggressivt med min rulle, nu när jag har en relativt stor så har jag dock börjat tillämpa ett aningen bättre MM, men tidigare var det ju bara att ösa på, man kan precis som du säger enkelt fylla på.
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat