Visa ett inlägg
Gammal 2011-01-25, 04:32   #1
neonguy
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 103
Sharp$: 375
Standard

Tradingsystem, Fotbollspengar, osv!


Trading verkar ganska underskattat på detta forum, det är främst vanlig betting som gäller? Detta är lite underligt, då jag tycker trading verkar "säkrare" och väldigt roligare på något vis.

I denna tråd tänkte jag därför vi kunde dela med oss av erfarenheter, snacka trading-system osv. Och gärna inom fotboll, men känner ni för att snacka andra sporter så låt inte mig vara något hinder.

Så fort jag bonushorat färdigt så tänkte jag nog sätta mig in i tradingen igen och gärna ta lärdom av system som inte är så riskfyllda.

Första kontakten med trading för min del var för ca 3 år sedan, efter att ha köpt Fotbollspengar. Jag åkte rejält på nöten då, då deras manualer var extremt naivt skrivna, men jag var även nybörjare vilket också kan förklara en del. Jag har läst nyaste versionen av Fotbollspengar och den verkar vara förbättrad iaf. Någon som använt sig av deras system?

Dela gärna med er av erfarenheter och era bästa trading-system och allmänna råd/tips kring trading! Och tror vi knappt är en promille av alla dom som hänger på Betfair så det skadar nog inte att dela med sig, om du tror du sitter på världens bästa system.
neonguy är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat