Visa ett inlägg
Gammal 2011-01-25, 12:38   #12
kisumu
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 320
Sharp$: 1442
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av neonguy Visa inlägg
Intressant. Jag var en av dom som körde ursprungstaktiken. Så du menar att oddset oftast sjunker istället för att det ökar vid första målet, som det gjorde förr? Det låter ju märkligt.. Säg att favoriten på hemmaplan gör första målet, eller att första målet kommer först i slutminuterna. Funkar systemet då med?

Jag är inte bekant med units, hur ska man tänka då?
Självklart kan det under vissa förutsättningar fungera även i dagens läge men eftersom så många följer taktiken så sjunker inte oddset till ett matematiskt korrekt värde. Du kommer att förlora pengar på systemet exempelvis när underdogen gör första målet, 0-0 resultat, 2 snabba mål som ger 1-1 etc och dessa förluster måste täckas upp genom vinster när favoriten gör första målet.
Mycket enkelt beskrivet men alla som har provat systemet vet att det finns många fallgropar.
Fördelen med Betfair är att fungerar inte en taktik går det ofta att finna värde på att spela motsatt spel.
Det är väldigt svårt i dagens läge att vinna tillräckligt för att gå med vinst i det långa loppet om man inte är väldigt selektiv vid val av matcher.
Units är ett uttryck för insatsbelopp. För mig är 1 unit 200 kronor och sålunda är 5 units 1000 kronor. Men det kan lika gärna vara 10 kronor, helt upp till dig
kisumu är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat