Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Boostade odds på Helsingborg - AIK! (https://www.sharps.se/forums/nyheter/35838-boostade-odds-pa-helsingborg-aik/)

Lazlo 2019-05-14 14:23

Boostade odds på Helsingborg - AIK!
 
Det är redan dags för omgång 9 i fotbollens Allsvenska och vi börjar väl först nu se att det formas lite olika skikt i serien där vissa lag visat att dom ska hålla till i toppen, andra lag kommer nog få kämpa i botten medans vissa lag är i mittenregionen och har viktiga matcher framför för att avgöra om man ska vara med i övre eller under delen av tabellen.

Till onsdagens många matcher väljer 888sport att boosta oddsen i matchen mellan Helsingborg - AIK. Detta är två lag som haft det svårt med målskyttet då AIK gjort minst mål i serien med 8 mål på 8 matcher medans Helsingborg inte är mycket bättre med sina 9 mål på lika många matcher.

Dock känns formerna olika på lagen. AIK börjar komma igång lite känns det som, 4 mål senaste 2 matcherna är ju ett klar framsteg samtidigt som Helsingborg har haft det precis tvärt om, bra start på säsongen men riktigt svårt senaste matcherna.

Erbjudandet ser ut enligt följande:


Stort lycka till! :cheers:



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved