Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-05-14, 14:23   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Boostade odds på Helsingborg - AIK!


Det är redan dags för omgång 9 i fotbollens Allsvenska och vi börjar väl först nu se att det formas lite olika skikt i serien där vissa lag visat att dom ska hålla till i toppen, andra lag kommer nog få kämpa i botten medans vissa lag är i mittenregionen och har viktiga matcher framför för att avgöra om man ska vara med i övre eller under delen av tabellen.

Till onsdagens många matcher väljer 888sport att boosta oddsen i matchen mellan Helsingborg - AIK. Detta är två lag som haft det svårt med målskyttet då AIK gjort minst mål i serien med 8 mål på 8 matcher medans Helsingborg inte är mycket bättre med sina 9 mål på lika många matcher.

Dock känns formerna olika på lagen. AIK börjar komma igång lite känns det som, 4 mål senaste 2 matcherna är ju ett klar framsteg samtidigt som Helsingborg har haft det precis tvärt om, bra start på säsongen men riktigt svårt senaste matcherna.

Erbjudandet ser ut enligt följande:


Stort lycka till!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td