Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Offtopic (https://www.sharps.se/forums/offtopic/)
-   -   Gourmand eller ungkarl? (https://www.sharps.se/forums/offtopic/6386-gourmand-eller-ungkarl/)

Wagner 2011-10-24 13:45

Så enkelt var det inte. Efter en påstötning i början på September så dök Yoghurten upp först 22/9. http://www.clicksmilies.com/s1106/tr...smiley-066.gif

Tog väl 14 dagar så var hyllan rensad. Jag var väl bunkrad så ingen hets i början. Men i förra veckan fick jag tag på en snubbe i kylrummet och påtalade vad som saknades och om det var beställt. Jo då och för ett tag sen..men nu börjar kylskåpet eka så jag fick slänga i väg ett mail till Färskvaruchefen.

Citat:

Hej igen,

Ja det verkar ju vara problem med leveransen igen! Antingen är det grekerna själva som obstruerar eller så är problemet ett annat. För en tid sen fick jag en liten coop-butik att plocka hem en låda i stöten (6 x 500 gr). Ja sen konka dom så allt rann ut i sanden, kan tänkas att dom här http://www.matmaklarna.se/ är en fortsättning på den firman. Till saken..

Då beställde man senast 12 på mån/ons och det levererades 2 dagar senare. Men! Om yoghurten av någon anledning inte fanns tillgänglig till den leveransen så fick man göra om allting igen, det var inte så att dom skickade det man beställt när varorna dök upp. Ett idiotiskt system och förmodar att det är unikt i branschen?

Men om det nu skulle fungera på det viset kan det vara orsaken till den tomma hyllan. Snacka med en kille i eran kyl förra veckan och han sa det var beställt. Fast den ordern kanske förfallit utan att ni vet om det?

Annars var det väl bra rulle på försäljningen då godsakerna fanns hemma?

Mvh/
Känns så skönt att få ventilera lite äkta smärta och ångest bland alla I-landsproblem här inne. http://www.clicksmilies.com/s1106/tr...smiley-046.gif

Wagner 2011-10-28 13:34

Citat:

Hej

Nu har försäljningen stabiliserat sig så bara det inte blir leveranstrassel så ska den alltid finnas till försäljning.

MVH: Marcus

http://www.clicksmilies.com/s1106/li...smiley-001.gif http://www.clicksmilies.com/s1106/li...smiley-001.gifhttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...zSnxyKW9jK9JyQ http://www.clicksmilies.com/s1106/li...smiley-001.gif http://www.clicksmilies.com/s1106/li...smiley-001.gif

Slurf 2011-10-30 04:29

Wagner får mig att tänka på den här gamla tråden:

http://www.whoa.nu/forum/ovrigt/blandat/564429/1.aspx :)

Wagner 2011-10-30 17:00

Citat:

Ursprungligen postat av Slurf (Inlägg 148134)
Wagner får mig att tänka på den här gamla tråden:

http://www.whoa.nu/forum/ovrigt/blandat/564429/1.aspx :)

Just flingor/musli är jag inte så nogräknad med. 12:90* kostar väl ett kilo av Icas egna märke. Tidigare euroshopper, dom bytte bara förpackning. Men man får jobba lite innan det blir ätbart. Torkade bitar av banan/äpple/päron är som sockerbitar och måste plockas bort. Resten har ni här. https://www.sharps.se/forums/126188-post19.html

* Pistagenötterna kostar närmare 300 spänn kilot (23:90 för 80 gram om jag minns rätt) så det är inte av snålhet jag väljer den där muslin. Testa en annan sort som kosta 3 ggr så mycket men den åkte i soporna direkt. :thumbdown:

Wagner 2011-11-03 22:38

Nu ska vi laga kyckling. http://www.clicksmilies.com/s1106/er...smiley-016.gif

Strimla kycklingfilén. Inget skit, köp kronfågel eller likvärdigt. Två tuggor per bit är lagom. Skicka ner i en fryspåse med sambal oelek. Jag kör med Lucullus så varför chansa. 2 rejäla teskedar till 400 gram kyckling kan ses som ett riktmärke. Så lite vetemjöl, 2 matskedar kanske. Till slut skalade sesamfrön. Skaka påsen så det blandas ihop.

Fram med stekpannan. Stek i rikligt med smör och en gnutta olja. Lägg upp på hushållspapper eftersom bitarna blir klara, inte smockfull stekpanna med andra ord. Servera med tillbehör efter tycke och smak. Ris, sås, ja ni fattar.

Bon Appétit. :hattenav:

Kvällen rundas av med te, mandelskorpa och > http://www.lindt.com/fileadmin/lindt...0mm_detail.png

Sobril 2011-11-04 00:41

Lågtempad lammstek med vitlök, timjan, rosmarin, och citron. Detta serverades med svartvinbärs-sky, potatisterrin, vitlökssmör och haricot verts och rödlök som jag smörslungade och sedan brässerade klara med rödvin.

Shell Peppe 2011-11-04 07:01

Nyplockade trattkantareller stekta i rikligt med smör rakt på toasten i morse tillsammans med lite kolsvart Zoegas Intenzo & en perfekt mogen mandarin som finish..Mmmmmmm i dag är jag stark :yes:

Wagner 2012-04-10 16:38

Här händer det inte mycket. Ska återkomma med ett tips när det blir säsong för vattenmelon. Ett oväntat möte som klickar fantastiskt. Men det går inte med vilken melon som helst så jag återkommer.

Till dess får ni hålla till godo med mitt senaste livselixir på glassfronten. http://www.orebroguiden.com/wp-conte...okladfudge.jpg

Nu har ju Bigpack ingenting med glass att göra. Men 2-liter väger bara 900 gram. 1 liter Häagen-Dazs 860 gram som jämförelse. Så det är mycket luft i, den så kallade, glassen. Nu är knappast luften det värsta i paketet och själv skulle jag föredra 100 % luft framför det andra.

Wagner 2012-04-30 19:54

Nu har vattenmelonen dykt upp. 2 miljoner träffar på google så inget jag kommit på själv direkt. Däremot åt jag det för första gången i höstas när det vankades all inclusive på Kreta-semestern. :)

Fetasallad har väl alla ätit. Men tomat och gurka ledsnar man rätt snabbt på. Så till receptet då, eller vad det ska kallas? Enkelt hur som helst och ju varmare väder desto bättre smakar det. Receptet var det ja..
+ http://static.caloriecount.about.com...eta-130939.jpg

Lite sallad för tuggmotståndet och något gott bröd kompletterar. Grekerna själva äter varken Icas feta eller Fontana så då gör inte vi det heller. Viktigast är dock vattenmelonen för det funkar inte alls med andra sorter. Det är något med sältan i osten som gifter sig med just den melonen.

Ska äta det själv till lunch i morgon. Kommer säkert inte smaka lika bra som sist, då skyller vi på värmen. :D

Lemasive 2012-04-30 19:59

Idag blev det två paket Halloumi, smalskivat och stekt i jordnötsolja, till det blev det ris med ärtor med en klick saffransfraische på sidan och lite stekt sparris.

Blev något pissöl som dryck dock.

frages 2012-04-30 22:00

Är alla riktiga gourmetnissar :)

Under stenhårda träningstider så lyder en enkel, god (den började man gilla efter ett par hundra burkar) och nyttig middag.

250g eller nya kesella 500g kvarg 1%. Fast jag väljer hellre 250g och icas, den är mycket mer mjuk i konsistensen än arlas.
Värm lite bär (blåbär, hallon mango) skiva ner en banan, och i med lite cashewnötter.
Simsalabim, ett ordentligt proteinmål med låg kcal, lite kolisar i bananen, och bra vitaminer i bären och fina fetter från nötterna :)

Tar inte mer än nån minut, och är billigt och nyttigt. :)

Vi kanske ska starta en tråd om nyttigheter oxå?

Wagner 2012-04-30 23:27

Vet inte när vattenmelon och fetaost kvalade in som gourmetmat. :)

Men ni ska få en enkel macka som täcker det mesta kroppen behöver. Vasa sport/havreknäcke med messmör och skivad banan. Klart.

Har man för vana att supa en vecka i sträck ska man åtminstone försöka få i sig ett par sådana om dan.

Ger man dessutom fan i brännvinet så blir kropp och själ ännu gladare. :D

Shell Peppe 2012-05-01 00:08

I dag anlände ett litet nätt paket till Floravägen med omnejd, innehållande det enda man behöver för att överleva en intensiv grill period...:yes:

http://img217.imageshack.us/img217/7...0430wa0000.jpg
Dessa härligheter tillsammans med en rejäl köttbit & ett par hundra Hogisar bräcker en big ticket alla dar i veckan :thumbup:

Wagner 2012-05-01 00:37

Citat:

Ursprungligen postat av Shell Peppe (Inlägg 183813)
I dag anlände ett litet nätt paket till Floravägen med omnejd, innehållande det enda man behöver för att överleva en intensiv grill period...:yes:


Dessa härligheter tillsammans med en rejäl köttbit & ett par hundra Hogisar bräcker en big ticket alla dar i veckan :thumbup:

Till allt det där behöver du en riktig kock. :smoke:

http://www.albundy.net/temp/401.jpg

11433 2012-05-01 07:24

Citat:

Ursprungligen postat av Shell Peppe (Inlägg 183813)
I dag anlände ett litet nätt paket till Floravägen med omnejd, innehållande det enda man behöver för att överleva en intensiv grill period...:yes:

http://img217.imageshack.us/img217/7...0430wa0000.jpg
Dessa härligheter tillsammans med en rejäl köttbit & ett par hundra Hogisar bräcker en big ticket alla dar i veckan :thumbup:

Med alla dessa tillbehör så dödar du köttet alt handlar för dåligt kött.
Bra kött äts bara med lite grönt till. Inte mer inte mindre



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved