![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Gröt ska ätas kall direkt ur förpackningen! Mums:thumbup:
|
Citat:
|
Citat:
|
Kände mig nyttig och tog en Big Double Beef till lunch. 76pix för å må skit resten av eftermiddagen, tack donken!
Ingen starköl hade de heller, ska det vara så? |
Citat:
60 % Spoiler:
40 % Spoiler:
Viktigt att inte vänta tills vattnet kokar innan man slänger i gryna för annars blir det pannkaka - ordvits. :whistling: Jag gjorde själv så i 20-25 år så jag vet vad jag pratar om. Vattnet och grynen kokar inte ihop och det blir bara en läskig sörja. :thumbdown: Så i med grynen innan det börjar koka. När det sen börjar bubbla så är gröten i princip klar. Rårörda lingon till och det är inget att diskutera vidare. :rant: |
En vän till mig anser att man skall steka havregrynsgröt och äta med bacon, det du.
|
Den undre på din bild käkar jag Wagge. två dl vatten och sen in i micron på någon minut. Perfekt med gubbesylt!
Fast det blir ju förstås mest sörja, på helgerna får frugan göra i kastrull! |
Ja stekt gröt är klassisk fattigmansmat. Fick man nog själv som barn, fast stryk istället för bacon om man inte åt upp. :)
Men allt prat om gröt börjar stå mig upp i halsen. Så i morgon drar jag till Grekland på en garanterat grötfri vecka. Så nu kan ni passa på att leva ut era lustar. Ta Nöt-Crème på harvregrynsgröten och drick avslagen trocadero till, jag kommer inte bry mig. http://th735.photobucket.com/albums/...ssesSmiley.jpg |
Ägget kokar man bäst inifrån genom att injicera varm grädde.
|
Citat:
|
Citat:
Edit: gräddinjicerade vaktelägg... Tråden har svängt från plastkorvsgröt till vaktelägg, jäklar vilken nivåhöjare man är! |
http://static3.devote.se/gallery/big...4a608e6bb1.jpg Har det verkligen det? :cry:
|
Citat:
|
Då dyker vi ner i kvarnen igen. https://www.sharps.se/forums/193945-post51.html
Begick misstaget att köpa svensk högrev förra gången. :cry: En tia billigare på Coop och så skulle jag slippa ett besök på Willys senare i veckan. Fan vet vad det var för nödslakt, ljust kött och knappt något fett. Svårt att se på paketen då dom nästan rullar ihop köttet. Malningen i sig är ju här för att stanna men man måste vara noggrannare med råvaran lärde jag mig. Då dök denna lilla vän upp. 129 spänn kilot men värd varenda krona. :clap: http://www.ica.se/varor-butiker/vara...t/ica-us-beef/ http://norrkoping.matvaran.se/ica_pr...3920115933.jpg |
Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved