Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Offtopic (https://www.sharps.se/forums/offtopic/)
-   -   Gourmand eller ungkarl? (https://www.sharps.se/forums/offtopic/6386-gourmand-eller-ungkarl/)

Analys 2012-10-10 13:22

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 207100)
Vet inte hur du kokar gröt och vill nog inte veta det heller, än mindre äta den. :cry: http://www.recept.nu/recept_nu/fruko...ed_kanelstang/

Beträffande mjölken så sköter den sig själv i frysen. :rolleyes:

Jag häller upp enligt förpackningen, sätter på plattan och rör om tills det ser gott ut. Blir som när självaste tomtemor i mora gör det.



Citat:

Ursprungligen postat av sskssk (Inlägg 207102)
Jag brukar äta det som frugan ställer fram.

Om sanningen ska fram så har jag inte gjort annat än att hyvla lite ost på bergis ett par månader. När grillsäsongen är slut är även mitt uppdrag i köket till ända:yes:

Citat:

Ursprungligen postat av RobinD (Inlägg 207107)
Att ni ens debatterar gröt, i alla dess former, i denna tråd är förbluffande.

Vad menar du? Finns det en mer passande tråd, gröttråden månne? :no:

Maijadona 2012-10-10 14:02

Gröt ska ätas kall direkt ur förpackningen! Mums:thumbup:

Lemasive 2012-10-10 14:03

Citat:

Ursprungligen postat av Maijadona (Inlägg 207116)
Gröt ska ätas kall direkt ur förpackningen! Mums:thumbup:

Segt med havregrynsgröt isåfall ;)

Maijadona 2012-10-10 14:05

Citat:

Ursprungligen postat av Lemasive (Inlägg 207117)
Segt med havregrynsgröt isåfall ;)

Menar såklart risgrynsgröt, lite förmycket "Gunde Svan" känsla över att äta havregrynsgryt.

Analys 2012-10-10 14:27

Kände mig nyttig och tog en Big Double Beef till lunch. 76pix för å må skit resten av eftermiddagen, tack donken!

Ingen starköl hade de heller, ska det vara så?

Wagner 2012-10-10 15:01

Citat:

Ursprungligen postat av Maijadona (Inlägg 207119)
Menar såklart risgrynsgröt, lite förmycket "Gunde Svan" känsla över att äta havregrynsgryt.

Jo havregrynsgröt funkar också.

60 %

40 %

Viktigt att inte vänta tills vattnet kokar innan man slänger i gryna för annars blir det pannkaka - ordvits. :whistling:

Jag gjorde själv så i 20-25 år så jag vet vad jag pratar om. Vattnet och grynen kokar inte ihop och det blir bara en läskig sörja. :thumbdown:

Så i med grynen innan det börjar koka. När det sen börjar bubbla så är gröten i princip klar. Rårörda lingon till och det är inget att diskutera vidare. :rant:

Lemasive 2012-10-10 15:07

En vän till mig anser att man skall steka havregrynsgröt och äta med bacon, det du.

Analys 2012-10-10 15:27

Den undre på din bild käkar jag Wagge. två dl vatten och sen in i micron på någon minut. Perfekt med gubbesylt!

Fast det blir ju förstås mest sörja, på helgerna får frugan göra i kastrull!

Wagner 2012-10-10 23:40

Ja stekt gröt är klassisk fattigmansmat. Fick man nog själv som barn, fast stryk istället för bacon om man inte åt upp. :)

Men allt prat om gröt börjar stå mig upp i halsen. Så i morgon drar jag till Grekland på en garanterat grötfri vecka. Så nu kan ni passa på att leva ut era lustar. Ta Nöt-Crème på harvregrynsgröten och drick avslagen trocadero till, jag kommer inte bry mig. http://th735.photobucket.com/albums/...ssesSmiley.jpg

Zimond 2012-10-11 19:28

Ägget kokar man bäst inifrån genom att injicera varm grädde.

RobinD 2012-10-11 19:41

Citat:

Ursprungligen postat av Zimond (Inlägg 207460)
Ägget kokar man bäst inifrån genom att injicera varm grädde.

Du vet att om du inte bekräftar att det där var ett skämt så måste jag ju testa det tillagningssättet!:D

Analys 2012-10-12 09:49

Citat:

Ursprungligen postat av RobinD (Inlägg 207464)
Du vet att om du inte bekräftar att det där var ett skämt så måste jag ju testa det tillagningssättet!:D

Då får du först och främst köpa dig vaktelägg. Vaktelägg injicerar man med grädde, men att man inte kokar de 10 minuter en kvart i 64 grader först har jag svårt att tro.


Edit: gräddinjicerade vaktelägg... Tråden har svängt från plastkorvsgröt till vaktelägg, jäklar vilken nivåhöjare man är!

Wagner 2012-11-06 14:34

http://static3.devote.se/gallery/big...4a608e6bb1.jpg Har det verkligen det? :cry:

joemag 2012-11-06 14:44

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 212309)

Nutella?

Wagner 2012-11-23 23:21

Då dyker vi ner i kvarnen igen. https://www.sharps.se/forums/193945-post51.html

Begick misstaget att köpa svensk högrev förra gången. :cry:

En tia billigare på Coop och så skulle jag slippa ett besök på Willys senare i veckan. Fan vet vad det var för nödslakt, ljust kött och knappt något fett. Svårt att se på paketen då dom nästan rullar ihop köttet.

Malningen i sig är ju här för att stanna men man måste vara noggrannare med råvaran lärde jag mig. Då dök denna lilla vän upp. 129 spänn kilot men värd varenda krona. :clap: http://www.ica.se/varor-butiker/vara...t/ica-us-beef/

http://norrkoping.matvaran.se/ica_pr...3920115933.jpg



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved