Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Spelbolag (https://www.sharps.se/forums/spelbolag/)
-   -   Yobetit? [Sharps.se avråder från all samröre med detta bolag /mod] (https://www.sharps.se/forums/spelbolag/11906-yobetit-sharps-se-avrader-fran-all-samroere-med-detta-bolag-mod/)

forbannat 2012-05-02 17:56

Yobetit? [Sharps.se avråder från all samröre med detta bolag /mod]
 
Edit: MODERATORMEDDELANDE av KP

Yobetit påstår sig samarbeta med Pinnacle för att erbjuda arbitragemöjligheter. Detta stämmer INTE alls. Yobetit saknar samarbete överhuvudtaget med Pinnacle sports. Den som påstår att de samarbetar ljuger. De har kontaktat Pinnacle sports angående det men INGET samarbete existerar över huvud taget i dagsläget.
Detta har jag personligen bekräftat med en kontaktperson som arbetar just på Pinnacle. Yobetit saknar trovärdighet och vi råder alla att hålla sig borta från dom.
De har dessutom kontaktat Sharps.se flertalet gånger angående annonsering och samarbete, men det är inget vi någonsin skulle vara intresserade utav heller.

Så vi råder alla att hålla sig borta från all eventuell samröre med Yobetit.


----------------


Någon som hört talas om detta? Fick ett samtal av en avlägsen polare vars kollega hade köpt in sig i företaget.

http://www.youtube.com/watch?v=E3W-_...layer_embedded

De ska alltså garantera "safebets" dagligen.

http://www.yobetit.com/investor/index.html

http://www.yobetit.com/package/

forbannat 2012-05-02 17:58

Det var då ett jävla pris för att gå med såg jag nu x)

Wagner 2012-05-02 18:33

Kan det vara värt. Var ju hela 45 sekunders oddsgaranti. :lol:

betssonfreak 2012-05-18 18:34

Har kontakt med en investerarsnubbe som också köpt in sig i detta bolag.
Jag ska ta mig en seriös titt på detta (eftersom man ska kunna spela
med ovanligt förmånliga villkor och system).

BigBoy 2012-06-11 08:16

Fick ett reklammail från Rebelbetting om Yobetit. Ikväll ska de ha ett informationsmöte på ett hotell i Älvsjö/Stockholm.

Jag orkar inte åka dit, det är ju för tusan fotboll ikväll! :p

För övrigt tycker jag att allt verkar jäääävligt skumt med detta.
Mitt råd är - STAY AWAY!

Cordale 2012-06-11 12:22

Citat:

Ursprungligen postat av BigBoy (Inlägg 189325)
Fick ett reklammail från Rebelbetting om Yobetit. Ikväll ska de ha ett informationsmöte på ett hotell i Älvsjö/Stockholm.

Jag orkar inte åka dit, det är ju för tusan fotboll ikväll! :p

För övrigt tycker jag att allt verkar jäääävligt skumt med detta.
Mitt råd är - STAY AWAY!

Nu har jag ingen koll på vad Yobetit är för något men det verkar ju ha något med Rebelbetting att göra och att det letar reda på odds-arbitrage.

En bekant till mig känner en av grundarna till Rebelbetting och vi var förbi på deras kontor för något år sedan och fick en grundläggande genomgång av deras system och hur tanken är. Deras program letar rätt på arbitrage genom att scanna av ett antal bettingsiter och ger förslag på insatser.

Det som gjorde att jag blev tveksam var att det var lite för stora risker att ett spel makulerades hos någon bettingsite vilket gjorde att man kunde stå med en öppen sida. Eller att man lyckades spela hos en men inte fick igenom det hos den andra och då också stod med en öppen sida.

I o m att man tjänar några få procent på varje spel tar det länge att ta igen ett misslyckat spel. Sen tycker jag dom har en rätt tuff prissättning. Men måste omsätta en hel del för att det ska vara värt €129/mån.

Kan Yobetit vara någon form av "mäklare" som automatiserar spelandet hos flera bookies och utvecklat av teamet bakom Rebelbetting? Jag hittar inte mycket information om tjänsten mer än Youtube-filmen.

patte 2012-08-31 13:21

Fattar jag rätt om youbetit är en form av spelbolag? Dom erbjuder medvetet själva odds som ligger i arbitrageposititon. Med andra ord bedömer dom som i filmen att pinnacle ligger helt fel?

KP 2012-08-31 13:53

hatten har varnat för yobetit med. http://www.gamblersvardag.se/varning...-spelbranschen

Håll er borta så slipper ni bekymmer :)

patte 2012-08-31 14:13

hmm..den här tråden skulle jag vilja lägga ihop med den andra pågående....tänk om dom kör samma som jag spekulerar bwin kör..

Youbetit spelare några tusen på en ah(0) 2:a på pinnen. Vips stiger ah(0) 1:an till låt säga 2.02. Sen erbjuder dom själva 2.06 på ah(0) 2:an. Vilket jäkla bra odds tänker alla och spelen rasar in.

Boone 2012-08-31 20:08

Citat:

Ursprungligen postat av patte (Inlägg 199590)
hmm..den här tråden skulle jag vilja lägga ihop med den andra pågående....tänk om dom kör samma som jag spekulerar bwin kör..

Youbetit spelare några tusen på en ah(0) 2:a på pinnen. Vips stiger ah(0) 1:an till låt säga 2.02. Sen erbjuder dom själva 2.06 på ah(0) 2:an. Vilket jäkla bra odds tänker alla och spelen rasar in.

Utan data är det svårt att dra några slutsatser, men jag kan ändå så gott som garantera att INTE spelbolag gör som du beskrev.

I ditt exempel så ska alltså Youbetit satsa på alternativ B till favoritodds som gör att alternativ A oddset då skjuter i höjden. Sen ska de själva erbjuda alternativ B till 2.06. Slutsumman blir att de själva spelat B till ett favoritodds samtidigt som de erbjuder sina spelare det för 2.06 (inverterat värde: 1.943) och alltså går med förlust.

Även om de skulle hitta något sätt att manipulera oddsen gör konkurrenssitationen det omöjligt att dra några fördelar av det. För många variabler i spel helt enkelt.

patte 2012-08-31 20:16

Tanken var då att de själva bara spelat en bråkdels summa av alla spel som kommer in till dom själva.

Boone 2012-08-31 20:28

Citat:

Ursprungligen postat av patte (Inlägg 199682)
Tanken var då att de själva bara spelat en bråkdels summa av alla spel som kommer in till dom själva.

Jo, men då ska du också veta att spelbolagen försöker inte få folk att spela på den sidan de tror förlorar, utan när de har givet oddsen förhållandevis samma summa pengar på varje sida så att oavsett utfall går dem därifrån med pengarna.

Om dem skulle göra så som du beskrev så kanske dem får in mängder med spel på 2.06 på alternativ B, men nu sitter dem med en enorm risk om alternativ B skulle vinna (eftersom dem spelat alternativ B själva på Pinnacle och fått in mängder med spel på alternativ B på sin sida). För att inte sitta totalt i skiten och göra storförlust vid det utfallet måste de antingen köpa in sig på A eller erbjuda sina spelare konkurrenskraftigt odds på A så dem får balans.

Men nu är ju saken den att Youbetit är inte Pinnacle och dem kan inte ha konkurrenskraftiga odds på båda utfall samtidigt (med tanke på sin utbetalningsprocent). Dessutom har Pinnacle och alla andra oddsförändrande bolag väldigt bra koll på vilka kunder som gör vad och i vilka scenarion händer. En vacker dag kommer inte oddsen förflytta sig eftersom de är säkra på att det inte är ett vanligt vad utan mer en avancerad form av arbitrage.

Här kan du lära dig mer om Pinnacle och vad som påverkar oddsen:
http://www.youtube.com/watch?v=S-YHHmSxX_w

patte 2012-08-31 22:20

Tack! Jo,nog brukar det väl vara så att bolagen vill vara säker på vinst oavsett utfall, men måste ju inte vara så jämt. Dom kanske kan tycka att det är värt och ta risken och åka dit rejält ibland om det är skitodds kunderna har spelat till. Då löner det sig ju i längden ivaf. Stora bolag som bwin har ju troligtvis "lite" marginaler.

DamageINC 2012-10-07 01:17

Nu har de lagt ut lite mer på sin hemsida, men inte mycket. Jag tänker så det knakar men kan fortfarande inte få detta att gå ihop på något sätt. Är det någon som har listat ut hur det här kan vara något annat än en scam?

Hur de tjänar pengar beskrivs med denna mycket ingående förklaring:

Citat:

Yobetit has two revenue streams generated from subscriptions and the margin. The margin is where the majority of the revenue will be made. This has been successfully demonstrated to the LGA in Malta.
http://yobetit.com/#slide1

Racerman 2012-11-04 16:27

Jag har gjort en chansning och köpt in mig.
Betatest drar igång i december för oss som köpt in oss och i februari öppnar det för dom som har inbjudningar.
Funkar detta som dom påstår så blir det guld och gröna skogar annars blir det foliehatten på och skamvrån som gäller för min del...

Om ni är intresserade av inbjudningar så skicka ett meddelande till mig.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved