Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-03, 18:21   #104
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2208
Standard

Men det här uttalandet får väl anses överspelat då?
Spoiler:
Helt rätt på det fetstilta.
Tror dock krönikan Boone skrev handlade om drivkraften bakom. Drivkraften många inte känner till. Vi vill göra alla till bättre spelare. Känna till alla aspekter som finns när det kommer till spel och dela med oss av vår erfarenhet. Både för och nackdelar.

Ingen klagar på en affärsman, en entreprenör som kommer på ett sätt att tjäna pengar. Det är trots allt tid som läggs ned på sidan. Holm (eftersom han är utpekad här) skriver dagligen blogginlägg. Det är tid med.
Men en person som sysslar med affärer där han inte kör med öppna kort är ingen affärsman.

Att uttrycka sig falskt "Råna spelbolagen osv" när han själv är på deras sida för att tjäna mer är nog det som retar en. Att radera alla inlägg där han får kritik men endast behålla de som ger positiv feedback är falskt.

Sidan är inte som den var innan, nu är var och varannan länk omskriven per automatik till att innehålla referensen. Den har gått från att vara på spelarens sida till att bli kommersiell och på bolagens sida.
Det blev tydligen så per automatik när han såg hur mycket han kan tjäna på det hela.

Att vi kommer så småningom lägga upp affiliatelänkar vore att skjuta oss själva på foten och begrava oss levande. Det kommer inte att hända.
Däremot med ökat besökarantal så ökar serverutgifterna. Självklart vill ingen gå back på en hobby, men det skulle man lätt kunna lösa med en donationsfunktion där folk kan donera via paypal eller liknande.

Finns även andra sätt att lösa det ekonomiska med och det skulle isåfall exempelvis kunna vara att _sammarbeta_ med ett par procappers som vi köper in. Dessa lägger vi upp i en VIP avdelning där man måste vara medlem för att kunna ta del av dom. De får sin del av intäkterna och resten går till serverkostnader.
Finns många sätt att lösa det ekonomiska på en sida utan att börja jaga förlorare. För med afflänkar tjänar man på förlorare. Det finns andra deals med att tjäna på vinnare men dessa är väldigt ovanliga samt olönsamma för de som vill plussa på sina besökare. https://www.sharps.se/forums/5692-post35.html
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat