Ämne: NHL 19/8
Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-19, 21:12   #7
jempa
 
jempas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Sthlm
Inlägg: 88
Sharp$: 598

NHL 2011/2012
Stats: 121 - 146 - 3
ROI: 97.25%
Vinstprocent: 45.32%

Standard

Jag är inne på samma spår som Nik.

Överspelet i VAN @ CHI är förvisso rätt lågt lagt, men linan är nere på 5.0 vilket gör att man känner sig lite mer trygg i spelet.

Ni som har sett dom tidigare mötena mellan de två lagen vet exakt hur matcherna går till. Vancouver ligger spelmässigt på en högre nivå och roterar pucken väldigt bra inom laget, men samtidigt så har dom försökt "countra" chicagos spelsätt med att sätta ett väldigt offensivt tryck på deras forwards. Den omtalade tacklingen är bara en av flera aktioner som Canuckerna lagt in för att sätta stopp för offensiven, och det funkar ju tydligt.

Det jag märkt i senaste matchen var att domarna var hårdare på visslan, dom vill väl att spelet ska lugnas ner på den fysiska nivån och därför hamnade Chicago flera gånger i PP, t.o.m. 5-mot-3 lägen presenterades. Jag ser att kvällens match tar samma vändning, men med ett desperatare Chicago som kommer slänga puckar titt som tätt in mot Luongo och hoppas på skön styrning.

Vancouver kommer fortsätta med ångvältstaktiken och Sedinarna som vaknat till liv kommer leka runt i ett föryrat chicagoförsvar.

Plockade Över 5.0 till 1.8 tidigt, men såg att det finns till runt 1.74 fortfarande.
__________________
You know, I thought you made love like an ugly girl. So present, so grateful.
jempa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat