Ämne: Limiteringar
Visa ett inlägg
Gammal 2011-05-15, 01:02   #99
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2187
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Bet365 limitering var fan skum. Den kom plötsligt en dag direkt, har annars upplevt stegvisa limiteringar på de flesta bolag.

Funderar på om det är värt det att börja öppna konto i någon kompis namn, skulle vara ganska enkelt att föra över lite pengar via MB och låta han bara fixa verifieringen, men frågan är hur länge det kommer hålla... Betsson, bwin och bet365 är ju livsnödvändiga bolag.

Börjar bli duktigt less på spelandet öht, dels är det psykiskt påfrestande, dels är det jobbigt att kämpa mot bolagens div fitterier och tidskrävande då jag alltid ska följa mina spel, klarar inte av att koppla bort dem.
Jag tror psyket tar mest stryk av att du tvunget ska plåga dig själv med saker du ändå inte kan påverka. Har ju gått igenom den där biten för er. https://www.sharps.se/forums/114900-post43.html

Sen kan man ju undvika fittiga bolag genom att hoppa direkt till Betfair/Asien. Är man en vinnande spelare så hamnar man förr eller senare där då inga andra bolag vill ha med en att göra. Då får man också ett kvitto på om man räcker till utan gratisluncher från skräpbolagen. Räcker man inte till nu så lär man knappast göra det senare heller.

Har man råd och tid kan man ju stånka vidare hos småbolagen så länge det är möjligt. Men om man som dig redan är "duktigt less" då är väl BF/asien eller nedläggelse alternativen.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat