Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-24, 23:28   #276
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Burn Visa inlägg
Kanon att vi får ta del av Lazlos spel här.

Men jag blir lite orolig när man ser massa rookies gudförklara honom efter några dagars ryggande. Dessa stackare lär snabbt höja sina insatser. Vill bara varna lite innan det är försent.

Ingen verkar veta att Lazlo 2008-2010 hade ROI runt 85-90% på över 3000 spel på Guldspel och Worldpunters

Hoppas verkligen att dessa trista år var en tillfällighet. Och att de blev en lärdom som kanske gör att värdering och strategier nu vässats till.

Lycka till Lazlo!!
Tyvärr lite överdrivet negativa siffror som inte stämmer överens med verkligheten men jag antar att varningen du utfärdade belystes lite extra på det viset så jag förstår varför du valde att vinkla det så även om det är tråkigt för min del...

Du som har stenkoll på mig kan ju tala om för alla hur det gick på tipszonen innan det också, då gärna överdriva lite åt andra hållet för att kompensera tack! Eller det kanske inte är lika intressant?

Jag är inte fullärd och det tror jag heller aldrig att man blir, jag kanske har kommit en bra bit på vägen och visst anser jag mig bättre nu än 2008 och annars så vore det ju en tragisk utvecklingskurva.

Jag påstår inte att jag bäst, jag hoppas dock inte att jag är sämst. Jag är inte alltid bra, ibland är jag riktigt jävla dålig. Förhoppningsvis blir det mer bra än dålig och som jag sa när jag började så kände jag att 2-6 systemet kunde vara något som passade just mig och så här långt så har det ju onekligen gjort mig gott!

KP, vilka insatser pratar du om? Har jag sagt att insatserna i min spread är SEK, har jag en sagt om det är riktiga eller fiktiva pengar som det handlar om eller är det du som bildat dig en uppfattning och sen utgått ifrån det? Jag har ju sagt att det va i units jag spelade, läste du inte det? Eller finns det bara en del personer här som gillar att "ifrågasätta en persons auktoritet helt enkelt." och du är en av dem?

Du får gärna ifrågasätta mig, det får ni alla göra om ni vill men då kan vi ju ta det via PM men då blev det helt plötsligt inte intressant såklart. När det tas upp i tråden blir det mer en form av smutskastning vilket bara känns onödigt då det bara borde handla om hur bra spel jag kan leverera eller hur rolig jag är att snacka skit med INTE hur mycket jag personligen faktiskt kan vinna eller inte... men jag förstår att det sticker i ögonen och jag ber om ursäkt för det!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat