Visa ett inlägg
Gammal 2012-01-01, 19:28   #5
nappen
 
nappens avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 20
Sharp$: 720
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kalle Visa inlägg
Vill du bara ha svar på en fråga är det väl lättare att skicka ett meddelande till en admin? Förslagvis till mars i detta ärende.

Jag ville försöka få igång en diskussion för att få fram ett ordentligt lösningsförslag. Att bara plocka bort voidade spel räcker inte långt för att få fram en lista som inte är missvisande eller skyddad mot sabotage.

Borde man på något sätt begränsa till ett spel per användare, spelform och pick? Ska man vara med i listan om man är på flera sidor på en spelform, tex om man tradar. Vad tycker du?
Få svar på en fråga? Jag gav ett förslag, som enligt mig, skulle ge en mer rättvisande mest spelade-lista. Och så låste KP den gamla spreadsheet-tråden med motiveringen:

Citat:
Vi låser denna tråd nu och hänvisar alla till det nya forumet som är skapat för just frågor som rör spreadsheet. Både support, funktioner, önskningar m.m. tas i den nya avdelningen. --> https://www.sharps.se/forums/spreadsheet/

Finns det ingen tråd är ni välkomna att starta en där.
Så jag ansåg att det passade att göra det här.

Jag såg att ett visst spel hade hoppat högt upp på Mest Spelade-listan på grund av att en användare hade gjort många likadana spel (av misstag eller annan anledning, spelar inte så stor roll i sakfrågan) och voidat alla utom ett. Jag gav då ett förslag att voidade spel inte skulle räknas in i mest spelade-listan.

Jag uppfattade ditt första inlägg som att du inte hade uppfattat min trådstart, eftersom ditt svar handlade om varför det hade blivit så, när jag bara gav ett förslag att voidade spel inte skulle räknas in. Därför jag skrev ett till där jag förklarade. Missade helt att du försökte starta en diskussion och måste tyvärr säga att jag inte ser det när jag läser inlägget igen.

Det jag uppmärksammade var just voidade spel och gav ett tips om det. Inte på något sätt alls något förslag till en heltäckande lösning. Jag har allt för dålig koll på att svara dina avslutande frågor. Det enda jag ville var att tipsa om att just voidade spel kanske inte ska räknas med, då det kan bli missvisande som just den matchen jag skrev om i trådstarten. God fortsättning!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Kalle (+1)
nappen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat