Visa ett inlägg
Gammal 2012-06-05, 07:42   #1
sheriffen78
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 967
Sharp$: 4413
Standard

Uppsnack V75 9/6 Östersund


Dags att få igång lite V75 tugg inför Östersund nu... Med en miljonär på sidan förra veckan, Grattis TobyTyke, så borde vi borra ner oss i denna omgång änn hårdare.

Ser väl gnaska favoritbetonat ut på lördag, men några godbitar ska vi väl kunna hitta. Hur är det med Åkes stallform, lite si och så var känslan i lördags, men det ser ju ut som han har minst en straffspark.

V75-1: Som sagt, här kommer 4 Mr Piccolit ut. Hur ska denna pålle förlora? Insatsen senast var ju enorm, lekte med motståndet från 12:e spår. Här kan nog Åke göra nästan hur han vill. Trots ganska bra motstånd så känns det som att övriga gör upp om 2:a platen. Bakom Åke känns det öppet...

V75-2: Förstastrecket här ska väl till 6 On Hold, som hoppade bort en säker seger senast, till viss glädje , Magnus kanske ska undvika att driva på så hårt denna gång? 1 Rite on Win samt 3 Hurricane Ås är min 2 första givna motbud.

V75-3: Fin gulddivision där jag tror att man klarar sig långt med 4 hästar.
2 Global Investment borde vara huvudet lägre än de övriga, men är en liten favorithäst, som alltid gör sitt, så jag kan inte släppa den. 4 Iceland blandar ju och ger, blev ju startgalopp och oförbrukad i Elitloppet, kanske kan ha nytta av det här. 6 Yarrah Boko är ju som en björn, tapper i Elitloppet men får oftast göra slitgörat. Kan nog knäcka detta motstånd den tuffa vägen vid en bra dag. 10 Formula One streckas även den, sällan man hör StigH prata så om någon häst, lät ju som han var övertygad om att den varit långt framme i Elitloppet. Lite taskigt läge denna gång, men måste streckas!

V75-4: 1 Hallsta Lotus vinner, ingen idé att spekulera i annat för mig. Får ju mothugg allt som oftast men krossar ändå motståndet i varje start. Tycker inte han möter någon av de värre motståndarna i dag, och har svårt att se honom fastna. SPIK!

V75-5: Öppet lopp som vanligt med ston & lärlingar. Här är det nog att bästatt ta många om inte alla. Ska jag ge mig på att nämna någon får det bli 9 Please Be Patient med Marcus. Kan nog passa bra bakom en Åke häst. Men strecka på...

V75-6: Hyffsad bronsdivision, där favoritskapet säkert kommer delas mellan 5 Inhibited & 7 Perfect Toll. För mig är den sistnämde klar förstahäst. Loppet den gjorde senast var ruskigt. Att inte vinna på 12,3, det är inte mycket att göra åt, plocka 40meter är svårt. Åke tror detta blir en kanon. Kan mycket väl vara en tänkbar spik, minst utgång. Vid gardering, glöm inte 4 Chanel Håleryd som har ett fint läge denna gång. 3 Ed You har självklart segerchans om Åkes gör bort sig, men känns som den kommer bli överstreckad som hemmahopp.

V75-7: Fint och halvöppet sprinterlopp som jag har lite svårt att bena ut. 3 Made At home vann ju lätt på Dannero i V75 senast. Kan vara den givna förstahästen här.5 Sandalett kommer nog Lennartsson i angeläget ärende med. Kan räcka långt med ev dessa 2, men detta lopp måste jobbas hårt med.

Senast redigerad av sheriffen78 den 2012-06-05 klockan 07:58.
sheriffen78 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat