Visa ett inlägg
Gammal 2012-08-10, 12:08   #1
Sprite
 
Sprites avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Umeå
Inlägg: 2 091
Sharp$: 8344
Standard

BC fokuserar på Tennis & Fotboll


Jag har nu valt att starta en ny dagbokstråd då jag startat ett nytt spreadsheet och helt ändrat min speltaktik från de senaste åren.

Taktiken ser ut som så att jag kör flatbet 6 units, med undantag för väldigt få maxbets på 10 units där jag anser det är befogat. Detta pga att jag har satt väldigt många högoddsare senaste året som jag fått väldigt liten utdelning på då jag varit för försiktig med insatsnivåerna.

Det kommer dessutom ENBART spelas på tennis och fotboll då det är där jag visat på plus och jag kommer inte heller att använda några ryggningar i sheetet även om jag ryggar emellanåt privat. Inga livespel och alla spel kommer låsas.

Min kassa ligger på 200 units så en standardbet är 3% av kassan och en maxbet 5% av kassan som är flytande. För dem som är intresserade ligger 1 unit för mig i dagsläget på ca 50 kr så 300 kr/500 kr är betten på nu i början av denna dagbok. Det har legat lite högre men med studier till hösten har jag valt att lägga undan en del pengar till resor, fest och andra nöjen.

Kommer begränsa mig till de lite större bolagen och inte använda mig av Ladbrokes, Bwin, Betway mfl.

Nu kör vi! Upp till bevis!
__________________
Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Soap (+7), Jinx (+5), Shell Peppe (+2), AndreasB1897 (+3)

Senast redigerad av Sprite den 2012-08-10 klockan 12:12.
Sprite är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat