Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-03, 06:05   #5
Portugisen
 
Portugisens avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 145
Sharp$: 511

Portudogs
Stats: 13 - 14 - 6
ROI: 92.75%
Vinstprocent: 48.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Froggystyle Visa inlägg
Lite måste man ge igen!

Man behandlar folks åssom man vill bli behandlad själv

Men jag själv skulle aldrig rekommendera att spela på ett lag 4 dagar innan match, det kan hända sjukt mkt på dom 4 dagarna... Varför inte vänta tills 6e?
Jag kan köpa ditt resonemang i vissa fall. T. ex om det skulle finnas weak links i Peterboroughs trupp. I det här fallet anser jag dock att Peterborough och Coventry har liknande bredd på trupperna.

Att i ett sådant läge räkna med slumpmoment går ju åt båda hållen. Jag ser alltså ingenting som specifikt talar för att risken att Peterborough skulle råka ut för träningsskada, sjukdom, matcha reserv-elva etc etc som annan än Coventrys.

Utslaget på en väldigt stor mängd spel elimineras detta slumpmoment (om jag har en vinnande spelidé, vilket återstår att se) och spelar ingen roll.

Angående att spela tidigt spelar jag efter premissen "Favorites early, dogs late". Nu är ju inte Posh någon megafavorit i detta spel men försöker ändå spela efter det.

EDIT: förtydligar lite: Alltså, säg att Coventry's sex bästa spelare drabbas av vinterkräksjukan på fredag kväll, och de tvingas att ställa upp med ett rent reservlag. Detta kommer ut på lördag morgon. Vid matchtid kommer ju oddset att slashats reält, och antagligen förlora sitt spelvärde.

Kör man konsekvent tidigt eller konsekvent sent elimineras detta slumpmoment, på många spel.
Portugisen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat