Visa ett inlägg
Gammal 2012-12-10, 17:09   #61
Sprite
 
Sprites avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Umeå
Inlägg: 2 091
Sharp$: 8345
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndreasB1897 Visa inlägg
Okej vänta nu här.

1. Tjeckien domslut emot sig? Var?

2. Hade inga kommentatorer så missade det.

3. Står fast vid att -3.5 var ett bra spel då Danmark gör en lika dålig match som mot Sverige.

4. Detta var nog EM:s sämsta match jag sett i alla fall.
Skämtar du eller? Det var ju pinsamt emellanåt. Disskuterade matchen med min bror som dömer handboll på ganska hög nivå i Sverige och han skämdes över hur domarna favoriserade Danmark i andra halvlek. Danmark var bland annat två tillfällen innanför egna strafflinjen med bollen utan avblåsning, domarn blåste för tidigt när Tjeckien anföll mm mm. Som spelare har man tre steg att ta och då ska inte avblåsningen komma efter 1-2 steg utan när skottet har kommit om man får iväg det innan 3 steg. Detta hände 3 gånger vad jag räknade till och alla tre gånger blev det mål. Det var samtliga tre gånger på högernio så svårt att glömma bort om man nyss sett matchen.

Danmark gjorde en bra match framåt men 4-2 försvaret funkar inte men precis som mot Sverige fortsätter man ändå. Det är inte dåligt, det är katastrofalt av Danmarks tränare tycker jag.

På din fjärde kommentar så tror jag inte du har sett de flesta matcher för jag har sett ungefär hälften och det var en som var extremt mycket sämre och då både i anfall och försvar. Kommer inte ihåg vilka lagen var men har för mig att Rumänien eller Ungern var ena laget. Matchen gick på tv4 sport extra iaf. Jag tyckte ändå man fick se en hel del bra anfall här vilket inte var fallet då.

Tycker du är en bra rekare men det är farligt att inte kunna inse att man lagt ett dåligt spel.
__________________
Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv

Senast redigerad av Sprite den 2012-12-10 klockan 17:10.
Sprite är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat