Visa ett inlägg
Gammal 2012-12-21, 02:54   #39
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av cas Visa inlägg
"-1.5 spelas till 4 U @Pinnacle" för mig som är helt färsk på detta, vad betyder det ?
Det betyder att han spelar -1.5 asiatiskt handicapp (också känt som tvåvägshandikapp). Det är samma som om han skulle ha spelat -1 på Svenska Spel. För -1 (som är ett europeiskt handikapp eller trevägshandikapp) på SVS är det samma som -1.5, det vill säga för att spelet ska gå så måste Atletico i detta fallet vinna med minst 2 mål.

Läs mer om Asiatiskt handikapp (AH) på denna länk: http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_handicap

Han spelar 4 U på matchen. U = Unit eller enhet på svenska. De som vill spela på ett mer seriöst sätt (även fast de är amatörer) spelar då med Units. Vsunden kör Units 1-5 där 1 är lägst och 5 högst. Vissa spelar med 1-10 Units eller 1-4 eller något annat (smak sak där jag personligen föredrar 1-5 Units). Jag brukar köra ett 1 U är 1 procent av den totala spelkassan så om den totala kassan är på 10 000 kronor så är en 1 U 100 kr och mitt maxbet är då 5 U (dvs 500 kr).

Sen kan man spela flatbet det vill säga att man spelar samma insats hela tiden på alla spel. Och vissa (till exempel Juret som har en trevlig speldagbok om österrikisk ishockey) spelar med ptw (=play to win) där ett enkelt exempel är att ett spel om han lägger har oddset 2 och han vill vinna 3 Units då satsar han helt enkelt 3 Units. Och så finns det 2-6 metoden som Lazlo väldigt framgångsrikt använder och som du kan läsa om mer om här: https://www.sharps.se/forums/taenkarh...etting-system/ .I tråden så tror jag att moderatorn KP länkar till en PDF som förklarar 2-6 metoden bra och även flera andra spelsätt och den är skriven av en före detta medarbetare på böckerna i Las Vegas. Om du inte hittar en så PM:a mig då jag har den nedladdad och kan skicka den till dig.

Pinnacle eller PinnacleSports är en bookie (rättare sagt THE BOOKIE) som helt enkelt kan beskrivas som helt fantastisk. Har höga insatsgränser i kombination med höga odds. De två nackdelarna som jag ser med Pinnacle är att den inte är skattefri då Nederländska Antillerna dvs inte är en skattefrizon samt att de "bara" erbjuder spel på tvåvägshandikapp, antal mål i matchen (dvs under/över 2.5 mål) och 1-X-2, samma spel på första halvlekarna samt antal mål per lag (gäller inte alla ligor).

Men läs https://www.sharps.se/spelskolan samt även https://www.sharps.se/bonustrading då den sista hjälper dig att öka din bankrulle. Och var inte rädd för att fråga, då sharps till skillnad från diktator Tobias Holms (du vet pajasen som var med i Big Brother) Rekatochklart består av personer med normal hjärnkapacitet.

Beklagar det långa svaret men är på skrivhumör
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat