Ämne: Sharps 3.0
Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-09, 23:22   #42
Rejs
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 572
Sharp$: 4292
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ohlzon Visa inlägg
Skulle vara skönt med någon funktion som hjälper oss som kör 2-6. För tillfället sitter man med ett excel doc för att hålla koll på sina serier.
Annars en underbar sida!
Det är lätt att styra över, använder du mitt sätt så får man hoppa att använda sig av rekare. Jag sätter SERIE i rekare och BET i info.

Detta gör att man lätt kan göra filter sorterat på REKARE (SERIE) och på så sätt ha bra koll på hur många du spelat i varje serie.

Det är även ett bra sätt att kolla hur serierna har sett ut över en tid, även att du inte har dem synliga uppe bland filterna.

Detta räcker ju dock bara till 10 serier (om du inte använder greasemonkey).
Men visst det skulle kunna gå att lösa genom att programera något smidigt för det...



Förslag från mig: 1. Skulle man inte skapa att man kan få notis om när en användare skapar nytt sheet, antingen via email eller rss. Eventuellt till och med ha så man kan följa en persons alla sheet i ett.

Anledningen till mail när en användare skapar nytt, är att man dels kanske vill följa allt som användaren har och det är svårt att hålla koll när de skapar nytt. Dels för att man kanske följer någon som helt plötsligt fortsätter på nytt sheet utan att stänga det gamla och att man med det missar massa spel.

Kan bli en hel del sådana här, främst vid årsskiften.

2. Har sagt det för något år sedan, men utan respons. Skulle vara kul om admins/moderatorer/rävar skulle kunna styra upp något som ni hade i början med gemensamma spel i MLB (Kan ju vara annan liga/sport också). Det var ju ett utmärkt sätt att nå era mål med sharps, råna bolagen...



Tack ni som styr sharps, användare som satsar mycket på att leverera era spel utan att själva får något direkt ut av det!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat