Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-15, 18:44   #21
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Det är till att börja med ganska märkligt att de hade över 2000st system med rätt rad. (eller drygt 800st V7-rader). Det väcker onekligen en del misstankar om att de hade en del kunskaper som gemene man tycktes sakna. Fanns det hästar som inte kördes för seger i fälten? Hästar som drogats ned? Hästar som de kunde låta bli att strecka för att på sätt ha en väldig massa rader på de tänkbara kombinationerna... Det var ju inte en jätteenkel omgång, och flera lopp var öppna.

Man behöver ju inte muta en kusk, det finns ju andra sätt som troligen är billigare. Jag vet t.ex. inte vad det kostar att anlita en torped som förklarar att en kusks familj kommer avrättas i samma ögonblick som denne vinner ett lopp på V75, men anar att när det är tiotals miljoner i potten är det en liten kostnad.

Jag tror det finns en hund begraven i det här, och det är inte några "robotspel" som är problemet, utan att vissa satsar mycket pengar på ett sätt som väcker misstankar om att de vet saker som inte andra vet.
Det är inte alls så märkligt att få 800 V7-rader på en lätt omgång om man gör ett jättesystem, sätt dig och resonera lite så kommer du nog fram till det också. Problemet är att gemene man inte är klyftiga nog att resonera sig fram till det, de förstår sig inte ens på de enklaste reduceringsfunktionerna och hur systemen kan te sig. Då återstår konspirationsteorierna som sticker iväg åt alla möjliga håll och det är därför ATG gjort det här för att lugna pöbeln.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
BlackCobra (+2)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat