Ämne: Tennis 2014
Visa ett inlägg
Gammal 2014-01-20, 16:25   #4
iniestaone
 
iniestaones avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 37
Sharp$: 336

Tennis 2014
Stats: 15 - 18 - 0
ROI: 86.27%
Vinstprocent: 45.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sprite Visa inlägg
Skoj med tennisrekar! Har stort intresse men för att plussa maximalt spelar jag bara handboll men ryggar ibland andra på tennis och andra sporter.

Snyggt spreadsheet, blir dock mer trovärdigt om du låser alla spel förrutom livespelen. Då slipper du allt ifrågasättande. Jag lägger själv spelen, kollar så allt blev rätt och sen ändrar jag och låser.

Angående sheetet, starta upp ett nytt här på sharps bara så blir det betydligt lättare för oss som vill rygga plus att dina stats står under ditt användarnamn på samtliga inlägg

Jag tror faktiskt Berdych - Ferrer under 9,5 i första set är ett riktigt bra spel. Berdych har som du säger spelat helt rätt genom hela turneringen och varit på topp. Ferrer har en tendens att vara segstartad och börjar Berdych serva är det jätteläge för under 9,5 i första!

Skriv gärna i dina spel när du lägger in dem på vilket bolag du får oddsen så blir det lättare att rygga. Lycka till!
Grejen med att jag inte låser mitt spread på spreadsheet.se är att 1) jag är van vid att skriva ut spelen på Flashback där de stannar för evigt och alla där litar på mig så mycket, och 2) att jag spelar på så många matcher att det lätt bli fel och jag måste göra om allting. Hänt mig flera gånger, för inte så länge sedan hade jag ca 40 spel i spreaden när jag la in ett tiotal nya och på "insats" i Puig - Vesnina skrev jag "1" istället för "1000" och låste. Så då blev det att göra om allting. Orkar inte med sånt helt enkelt. Men om ni inte klarar er utan det så får jag väl ta mer tid på mig och låsa spelen.

Men ja, jag har startat ett sheet här på Sharps med. Ska börja skriva ut bolagen jag spelar också!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Sprite (+2)

Senast redigerad av iniestaone den 2014-01-20 klockan 16:27.
iniestaone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat