Visa ett inlägg
Gammal 2014-03-20, 17:39   #75
Sprite
 
Sprites avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Umeå
Inlägg: 2 091
Sharp$: 8342
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Observer Visa inlägg
Du tycker inte att det är lite märkligt att den rekare som nu alltid får toppbetyg trots att hen är en förlorande spelare dök upp dagen efter att du skrev att du skulle sluta reka för att du var i en losing-streak? Du som redan i din första rek basunerade ut att du bara skulle reka om du tjänade pengar på det. Denna rekare är väl den enda som vinner något på att sänka Nicklas rekar? Denna rekare som du är en av de få som alltid hyllar och skriver kommentarer på?

Jag tycker också att det är tråkigt att flera av de gamla rekarna tycks ha försvunnit. Trist om det är för att de inte får några hundralappar men vi måste ju respektera alla människors eget val för några kanske några hundringar är mycket pengar även om de är vinnande?
Lol, driver du med mig?

Jag har hyllat en av hans rekar, jag har skrivit motsägande info om en av rekarna där jag spelat motsatsen (Lopez - Kukushkin) och i en rek har jag skrivit upp ett förlorande resultat då jag ryggade reken och kollade på matchen. gullgris har inte direkt skrivit mycket uppföljningar så därför skrev jag dit resultaten.

Jag tror inte du har så bra koll som du tror heller då du inte verkar ha läst gullegris rekar. Han har MYCKET bättre insyn i tennis än vad jag har. Han kan analysera spelarna på ett betydligt större djup än vad jag kan.

När jag rekar tennis går jag på tidigare matcher hur spelarna sett ut, utstickande odds och H2H vilka som gillar att möta vilka. Gullegris motiverar sina spel t.ex. med att vissa spelare servar så bollen studsar högt vilket inte passar vissa spelare och sån info kommer jag aldrig att kunna.

Men jag tar det som en riktigt god komplimang att du tycker jag rekar lika bra som gullegris. Dock tycker jag att du är en riktig fegis då din användare startades denna månad och du skrev detta som ett första inlägg. Antingen är du en ny person och har noll koll eller så har du ett annat konto som du inte vågar skriva denna kritik ifrån. Var en man och skriv från ditt riktiga konto istället nästa gång.

Och så är det väl så att ALLA rekare tjänar på att sänka betygen på de som ligger topp 5. Jag har ingen vinning alls av det denna månad då jag inte kommer reka och således inte kan tjäna några pengar, därav att jag startade min dagbok istället som ligger i viloläge nu medans jag är i Sthlm.



För övrigt tycker jag att motivering oavsett betyg är en bra sak. Vill man inte motivera så förlorar man 10 sharps för att man inte betygsätter och motiverar. 10 sharps för en bra rek är väl ändå en jävligt bra deal. Har en rek väldigt lågt betyg behöver man ju inte ens öppna den, eller hur?
__________________
Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv

Senast redigerad av Sprite den 2014-03-20 klockan 17:41.
Sprite är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat