Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-16, 07:13   #1
RizZla
 
RizZlas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Ume
Inlägg: 850
Sharp$: 718


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Lightbulb

RizZlas RollerCoaster (FOTBOLL, NHL & Övrigt)


Hallå!

Tänkte starta denna speldagbok för att få lite struktur på allt spelande. Med hjälp av statistiken som jag kommer att få fram, så hoppas jag att kunna hitta mina brister och mina styrkor i mitt sportsbettande. Vilka marknader jag ska spela mindre på och vilka marknader jag ska spela mera på. Historiskt sett så har jag lagt mest fokus på fotbollen, men under senare tid så har det blivit mer och mer NHL. Dels för att jag gillar att titta på NHL och även för att känslan för matcherna börjar infinna sig mer och mer desto mera man rekar och kollar på matcherna. Jag har varit snickare tidigare i mitt liv men bettingen har gått så bra att jag inte har jobbat på de två senaste åren. Med denna speldagbok hoppas jag även att jag kan förmedla rätt tankar om matcher och förhoppningvis leda in andra spelare på en vinnande bana.

Jag har aldrig använt "Units", mest därför att jag har haft sådan bra koll på min ekonomi och aldrig velat riskera den stabilitet jag har, även om jag haft några rejäla svackor där jag har spelat för mycket % gentemot bankrullen.

Nu ska vi dock, för att lättare kunna hålla koll på om jag plussar eller backar, använda units och följa det jag läste under "Spelskolan" här på Sharp.se. (Jag la ett spel tidigare under Dagens Rekar där jag spelade för 8 units(Som jag f.ö förlorade) utan att vara insatt i Units) Så nu tänkte jag börja på riktigt och köra detta seriöst med Units och % osv.


Jag spelar på det mesta. Fotboll, Bandy, Hockey, Basket, Handboll men även lite Trav och Tennis. Jag spelar väldigt mycket Live på fotboll på Betfair. Mitt "Livebettande" kommer dock inte att ingå i denna speldagbok.

Jag lägger huvudsakligen mina spel på Betfair & Pinnacle men även diverse andra mindre aktörer.




Min startfond blir 100u.


..........Nu kör vi!

Senast redigerad av RizZla den 2010-01-17 klockan 11:15.
RizZla är inte uppkopplad   Ge poäng