Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2015-01-29, 17:34   #617
Slurf
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1949

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av trade Visa inlägg
Hej allihopa!

Jag har bonustradeat ett tag nu och börjar väl noja litegrann att någon sida ska haffa en och funderar därför på om det ens är möjligt?

Mitt tillvägagångssätt:
Jag har clearat alla sidor på mitt eget personnummer och har efter det spelat på vänners personnummer. Jag erbjuder dem 50% av vinsten om jag får starta upp kontot på deras namn. Jag tradear alltid mot mitt eget betfair och startar upp bonuskontona från deras datorer så att det är nya IP-adresser. Men sen lägger jag spelen själv via 4G-nätet på min mobil eller internetdelning på min dator, är inte tillräckligt bevandrad inom IT för att förklara varför jag har gjort så men hade fått för mig att det ska bli ett nytt IP varje gång man ansluter till 4G-nätet då. Det har fungerat fram tills nu då jag försökte regga på en sida och blev nekad bonus i förhand (puuh) p.g.a. att jag använt samma IP-adress på ett annat konto.

Jag har följande funderingar:
Eftersom det blir en hel del pengar efter ett tag så blir man ju orolig, är det verkligen så bullet proof som man har intalat sig själv? Vilka risker finns och vad skulle dem ev. följderna bli om man "åker fast"? Kan banken reagera på att det swishas en större summa pengar fram och tillbaka? Finns det ett bättre sätt att byta IP-adress eftersom det uppenbarligen inte fungerar? Slutligen - finns det ett bättre, mindre riskfyllt, tillvägagångssätt? Om det gör någon skillnad så handlar det totalt om 10-15 olika personer.

Tack på förhand!
Något som med säkerhet kommer att inträffa - speciellt om du spelar på ett konto i en kvinnas namn - är att det efterfrågas telefonverifiering vid uttag. Har själv varit med om det med morsan och det är inte så kul att behöva instruera henne att återge alla uppgifter och spelhistorik, även om det har gått bra. Är kontona i manliga namn så kan du ju själv ta alla samtal.

Jag är inte heller bevandrad inom IT, men det skall ju tydligen gå att se var mobilen befinner sig vid inloggning, så att det plötsligt börjar dyka upp massor av konton som loggar in ungefär från samma ställe och följer ett liknande spelmönster lär kunna väcka misstänksamhet.

Du kommer förr eller senare att stöta på problem och få vissa konton låsta i avvaktan på ytterligare verifiering, men sköter du allt korrekt så bör du ju få ut pengarna förr eller senare. Banken behöver du däremot inte oroa dig för.
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat