Visa ett inlägg
Gammal 2015-02-18, 12:53   #66
Voltstart
 
Voltstarts avatar
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 2 413
Sharp$: 9633
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
En stor skillnad dock. Då fanns inte atg live utan de enda travlopp man kunde se annat än på plats på travarenan var väl i bästa fall lördagsloppen i tipsextra. Det var mycket publik på tävlingarna och inte som idag i stort sett tomt utan vid något eller några enstaka tillfällen per år.

Om du tittar på kartan över landets travanläggningar så ser du att i vissa delar av landet, och det är inte där människorna och kapitalet finns, ligger travanläggningarna så tätt att det nästan går att cykla mellan dom.

Det är väl där man bör stänga ner några anläggningar. För om man gör det kan man fortsatt ändå ha en levande travsport i hela landet men spara en massa pengar på dyra anläggningar som det inte längre finns något egentligt behov, annat än travpolitiskt, att ha kvar. Dessutom så omoderna anläggningar att det inte inom överskådlig tid kommer finnas pengar att rusta upp dom till moderna anläggningar.

Man kan utan vidare stänga ner 5-10 travbanor för gott utan att det blir längre till en travbana än att det går att bedriva sin tränarrörelse där man håller till idag och ändå inte ha långt till närmaste tävlingsbana.
Hur många av dessa travbanor ska vara "moderna" tvunget? De flesta av de banor du vill ha nedlagt önskar nog bara publik för just travtittande, samtidigt som det blir en levande plats i bygden.

Jag förstår vad du vill ha sagt.
Samtidigt är det bra konstigt att med miljarder i omsättning finns inte längre pengar till att ha kvar samma antal banor.
För många välbetalda tjänstemän inom organisationen, tro?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bokis29 (+5), lokatten (+5)
Voltstart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat