Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2015-05-06, 11:10   #649
BonusHungrig
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 16
Sharp$: 230
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Emanresu Visa inlägg
Japp det stämmer att jag gjorde. Från bonusbolaget till pinnacle har jag kört varje gång.

Det som jag gör är att jag helt enkelt försöker hitta något spel där Pinnacle och bonusbolaget ligger på olika sidor oddsmässigt, dvs. när Pinnacle har ena laget som favoriter och bonusbolaget har andra sidan som favoriter, eller åtminstone som mindre underdogs, så att det blir över 100% återbetalning om man spelar på båda sidorna.

Kan ge ett exempel som jag gjorde idag:

Plymouth - Wycombe i League 2

Pinnacle: Plymouth -0.5 AH 2.390
Bonusbolag: Wycombe +1 EH (dvs. X är ett möjligt utfall, alltså kan du se det som +0.5 AH) 1.72

Jag vill omsätta 4000 på bonusbolaget för att antingen ha clearat omsättningskraven eller ha flyttat pengarna till Pinnacle och kunna ta ut resterande från bonusbolaget.

Matar in det i arbcruncher:



Får ut att jag ska spela 2878kronor på pinnacle för att "maximera" vinsten

Senaste tiden har jag använt http://betbrain.se/surebets/ för att hitta spelen. Skapar man ett konto så kan man välja att bara visa bonusbolaget och det bolaget där du har kapital för att hitta surebets mellan bolagen. Dock är det 30 minuters fördröjning vilket innebär att oddsen kan ha ändrats ifall det är lite närmare inpå matchstart.

Tack så hemskt mycket!!

Undrar dock vad EH och AH står för? Men med tanke på att du har så pass olika odds på sidorna, spelar det någon roll egentligen vad oddsen är? är det stor skillnad är det väl bara att man spelar med väldigt olika belopp?
BonusHungrig är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat